Bouwkundig Tekenaar – Schonck, Schul & Compagnie

Schonck, Schul & Compagnie, jullie verkopen toch huizen? Absoluut, in de basis verkopen we huizen. Maar voordat het zover is, zetten we de wereld letterlijk en figuurlijk op zijn kop! Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken. Inrichting, ontwikkeling en herbestemming, om er maar eens enkele te noemen. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd. Nu staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen en dus hebben we jou erbij nodig.

Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en groeit snel. Schonck, Schul & Compagnie richt zich naast projectontwikkeling ook op (nieuwbouw)makelaardij en is daardoor een unieke speler, waarbij met name de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen een belangrijke drive voor onze groei is.

Functie beschrijving

Als bouwkundig tekenaar verwerk je de visie en schetsen die door ontwikkelaars en (externe) adviseurs worden bedacht en werkt deze verder uit. De tekeningen dienen soms als werktekening, soms als detailtekening om iets duidelijk te maken aan aannemers, adviseurs of klanten. Je bespreekt en licht de tekeningen zowel intern als extern toe. Je schakelt snel tussen de verschillende projecten en de verschillende schaalniveaus. Je maakt zowel stedenbouwkundige of landschappelijke tekeningen als bouwkundige technische details. Je toetst tekeningen aan wet- en regelgeving en zoekt indien nodig naar inventieve oplossingen. Daar waar nodig ondersteun je ook de projectmanagers op divers gebied.

Wat zijn concreet je taken? 

  • Het uitwerken van (bouw)tekeningen op diverse schaalniveaus
  • Rekening houden met alle technische en juridische voorwaarden
  • Het controleren van aangeleverde tekeningen
  • Het assisteren van de projectmanagers
  • De tekenaar heeft veel contact met de projectleiders en adviseurs. Zo kan de juiste informatie verwerkt worden in de tekening.

Functie eisen 

  • De bouwkundig tekenaar heeft minstens een MBO-opleiding richting bouwkunde of gelijkwaardig afgerond.
  • Kennis van AutoCAD of gelijkwaardig tekenpakket om zowel 2D als 3D tekeningen te maken
  • Enkele jaren ervaring
  • Goed kunnen plannen en structuur aanbrengen

 Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie bieden wij een markt conform salariëring. De voorkeur gaat uit naar 40 uur dienstverband. Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een actieve en dynamisch organisatie dat vol gas gaat: never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde functie eisen, mail direct je motivatie en CV naar Frans Claessen, f.claessen@schonckschul.com of neem telefonisch contact met hem op via 076-56 56 056. Graag ontvangen wij je reactie voor 1 april a.s.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2