Bouwkundige projectmanager – Schonck, Schul & Compagnie

Schonck, Schul & Compagnie, jullie verkopen toch huizen? Absoluut, in de basis verkopen we huizen. Maar voordat het zover is, zetten we de wereld letterlijk en figuurlijk op zijn kop! Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken. Inrichting, ontwikkeling en herbestemming, om er maar eens enkele te noemen. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd. Nu staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen en dus hebben we jou erbij nodig.

Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en groeit snel. Schonck, Schul & Compagnie richt zich naast projectontwikkeling ook op (nieuwbouw)makelaardij en is daardoor een unieke speler, waarbij met name de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen een belangrijke drive voor onze groei is.

Functie beschrijving

Als bouwkundige projectmanager ben je ervoor verantwoordelijk dat de lopende projecten binnen onze dynamische vastgoedorganisatie optimaal worden begeleid. Je leidt ieder (deel)project in goede banen, bewaakt de service levels en beantwoordt alle  vragen. Je werkt actief mee aan het optimaliseren van de geleverde kwaliteit en werkwijze met uiteindelijk maar één doel; maximale klanttevredenheid.

Samen met een aantal collega’s ben je het professionele, positieve en enthousiaste aanspreekpunt van ons kantoor. Hierbij zijn naast je technische kennis ook je commerciële vaardigheden van  belang.

Functie eisen:

  • Afgeronde HBO Bouwkunde;
  • Door opleiding, stages of werkervaring aantoonbare affiniteit met projectontwikkeling, bouwkunde, vastgoed en/of makelaardij;
  • Commercieel, communicatief, positief;
  • Een planner in hart en nieren, nauwkeurig en klantgericht;
  • Een proactieve houding, accuraat, empathisch en initiatiefrijk;
  • Een teamplayer die bijdraagt aan de goede en informele sfeer;
  • Nederlandse taal: vloeiend in woord én geschrift;
  • Engelse taal: goede mondelinge vaardigheden is een pré;
  • Woonachtig in Breda of de directe omgeving van Breda;
  • Flexibel, bereidheid om soms in de avonduren of in het weekend te werken.

 Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie bieden wij jou een markt conforme salariëring. Een spilfunctie in een jong en informeel team van een groeiend en succesvol bedrijf. Actieve begeleiding en kennisuitwisseling en de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen, zodat je je verder kan ontwikkelen.

Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een avontuurlijk bedrijf dat vol gas gaat; Never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde functie eisen, mail direct je motivatie en CV naar Frans Claessen, f.claessen@schonckschul.com of neem telefonisch contact met hem op via 076-56 56 056.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2