Breda – Klokkenberg

Koopprijs
€ 790.000,-
Status
Onder optie
Eigenschappen
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Type Meijer (ca. 189 m²) heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer voelt aan als een hotelsuite met een eigen luxe badkamer en inloopkast. Type Meijer is voorzien van maar liefst drie verschillende soorten buitenruimtes: een tuin op het zuiden, een patio en een ruim dakterras.

Vanuit de heerlijke tuin of het dakterras (op de tweede verdieping) kunt u zich verwonderen over schitterende sterrennachten en het Markdal. Geniet van de rust in uw patio of ontvang vrienden in uw royale living.

Leven op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot, bakstenen complex met torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het Landgoed, het Landgoed is tenslotte het Landgoed van haar bewoners.

Zou jij hier willen wonen in een woning die aan jouw wensen voldoet? Meld je dan nu aan, middels de link naar de projectwebsite onderaan deze pagina.

Foto's

Hoofdfoto


Foto


Foto 2


Foto 3


Foto 4


Foto 5


Foto 6


Foto 7


Foto 8


Foto 9


Foto 10


In de buurt