Allerlaatste appartementen beschikbaar!

EIGENTIJDS WONEN IN BREDA

Wil jij ook graag groen wonen in Breda, met al het comfort van deze tijd? Zoek je een eigentijds appartement op een prachtig groene locatie? Dan voel jij je straks ongetwijfeld helemaal thuis in De Triade! Wil jij in aanmerking komen voor één van de appartementen? Geef je voorkeuren dan op via het inschrijfformulier op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.

DE PERFECTE LOCATIE

Ben jij op zoek naar een ideale woonplek in Breda? Dan moet je in De Triade zijn! De locatie van het oude sportveld aan de Molenslag wordt ingericht als een fijne groene omgeving met 41 huur- en koopappartementen, Door de perfecte ligging ben je vanaf hier zo overal waar je moet zijn… of het nu in het centrum of rondom Breda is, te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto.

GROENE SETTING
In De Triade krijgt je echt het gevoel datje in een park woont. Rond de drie woongebouwen wordt een groene setting gecreëerd. Je kunt er uitgebreid genieten van het buitenzijn en gezellig je buren ontmoeten. Het terrein geeft een geborgen gevoel dankzij de mooie natuurlijke overgangen. De parkeerplekken aan de oostkant van het terrein zijn subtiel omringd met groen.

41 MODERNE APPARTEMENTEN
Waar krijg je zo’n mooie kans op een modern, stijlvol en ruim opgezet appartement in Breda? En dat in een parkachtige setting, met alle voorzieningen direct om de hoek. Van de 41 appartementen die in De Triade worden gerealiseerd zijn er 30 bestemd voor de verkoop. Als koper heb je de keus uit twee types in twee gebouwen: Large (L) een 3-kamer appartement van ca. 81m2 en extra Large (XL) een 4-kamer appartement van ca. 105m2. Alle appartementen zijn goed bereikbaar via de lift en liggen in prachtige stijlvolle kleinschalige woongebouwen, uitgevoerd in een rustige lichte kleurstelling met gemêleerd metselwerk. De drie gebouwen vormen samen een harmonieus geheel.

Kenmerken

Projectnaam
De Triade
Postcode
4817 GZ
Plaats
Breda
Inhoud van
255 m3
Woonoppervlakte van
81 m2
Woonoppervlakte tot en met
105 m2
Website
https://detriadebreda.nl/
Koop aanneemsom van
€ 345.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 450.000,-

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.