De bouw van Drie Hoefijzers – Baronesse is reeds gestart. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2023. Er zijn nog slechts twee stadswoningen te koop.

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote delen. Het zuidelijk deel, rond het Ceresplein, is enkele jaren geleden al gerealiseerd. De nieuwbouw is hier in harmonie met waardevolle en karakteristieke gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Het gebied aan de Stationslaan vormt fase 2 en bestaat uit verschillende deelplannen met appartementen en woningen en is grotendeels in aanbouw of gerealiseerd. Het laatste deelplan ‘Baronesse’ wordt momenteel verkocht.

Het stijlvolle gebouw vormt een overgang van het robuuste appartementengebouw Hendric naar de gerealiseerde woningen met tuin. Deze kleinschalige parel in het plan telt 19 drie- en vierkamerappartementen en acht royale stadswoningen met dakterras. De eengezinswoningen liggen aan een binnentuin met gedeeltelijk een eigen buitenruimte. Op de hoek, de westelijke kant van het gebouw, liggen de appartementen. Ondergronds is er voor elke woning of appartement een berging en parkeerplaats.

Het ontwerp is van Brink Architectuur & Stedenbouw en sluit aan op hun eerdere woningen aan de Stationslaan. De stalen panelen met flesopeners refereren aan de historie van de plek.

Kenmerken

Projectnaam
Drie Hoefijzers - Baronesse
Postcode
4816 BT
Plaats
Breda
Inhoud van
200 m3
Woonoppervlakte van
80 m2
Woonoppervlakte tot en met
177 m2
Website
www.driehoefijzers.nl/baronesse/
Koop aanneemsom van
€ 339.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 779.000,-

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.