WONEN IN DE MEEST POPULAIRE WOONWIJK VAN BREDA, HET GINNEKEN, WEINIGEN IS HET GEGEVEN, MAAR WIJ BIEDEN U NU EEN BUITENKANS!

Aan de rand van Het Ginneken, achter de hoge bomen aan de Keermanslaan verrijst nieuwbouwproject ENSEMBLE, bestaande uit appartementen, eengezinswoningen en patiowoningen.

Het Ginneken is de gezelligste en meest bourgondische hotspot van Breda. De perfecte combinatie van veel bestaand groen en de levendigheid van de stad. U vindt hier de leukste horecagelegenheden, bijzondere boetieks en winkels. Geniet van de Ginnekenmarkt en het Valkeniersplein. Er worden vele leuke evenementen georganiseerd door het jaar heen. Maar u kunt ook volop genieten van de rust en natuur rondom het nabij gelegen Markdal.

ENSEMBLE Breda omvat 32 luxe afgewerkte appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder.

De appartementen op de verdiepingen hebben een programma variërend van een driekamerappartement tot penthouses van ca. 160 m² met 40 m² buitenruimte, een masterbedroom, twee slaapkamers en een tweede badkamer. Alles prima afgewerkt!

Tevens ontwikkelen wij 10 ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een kavelgrootte tot wel 200 m².

In een later stadium komen er tevens nog 3 patiowoningen. Dit nog onder voorbehoud.

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de verkoop van dit unieke project in Het Ginneken? Klik dan op de link “Bezoek projectwebsite” onderaan deze pagina. U kunt zich daar inschrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte en bent u er als eerste bij als de verkoop start!

Kenmerken

Projectnaam
Ensemble Breda (in voorbereiding)
Postcode
4835 GG
Plaats
Breda
Website
www.ensemblebreda.nl
Koop aanneemsom van
€ 379.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 790.000,-

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.