START VERKOOP IS BEGONNEN, INSCHRIJVEN KAN TOT MAANDAG 2 NOVEMBER 2020

Aan de rand van nieuwbouwplan Bouverijen in Teteringen, een unieke plek met mooie waterpartijen en wijds uitzicht over de landerijen, worden in eerste aanleg 12 karakteristieke, luxe woningen gebouwd. Hier, in de T van Teteringen, draait alles om optimaal woongenot. De ruime opzet en autoluwe straten zorgen voor gemak, rust, veiligheid én speelplezier voor de kinderen. Tevens zit er een basisschool op loopafstand van het project!

Het nieuwbouwproject De T van Teteringen kent 3 woningtypes. Hieronder vallen twee types 2-onder-1-kapwoningen met prachtige, traditioneel gemetselde erkers. Het grote verschil zit in het dak. De woningen zijn namelijk wisselend met een langs- en een dwarskap uitgevoerd. Het derde woningtype is een vrijstaande woning. Ook deze heeft een erker, maar dan uitgevoerd met een karakteristieke houten afwerking.

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de verkoop van dit unieke project in Teteringen? Klik dan op de link “Bezoek projectwebsite” onderaan deze pagina. U kunt zich daar inschrijven voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte en bent u er als eerste bij als de verkoop op 22 oktober start!

PRIJSINDICATIE TYPE T1 EN T2:
VANAF € 530.000.- V.O.N.

PRIJSINDICATIE TYPE T3:
VANAF € 595.000.- V.O.N.

Nieuwbouwproject De T van Teteringen

Willen we niet allemaal het liefst in een mooie, groene wijk wonen? Een wijk met ruimte en rust? Ja toch? Maar tegelijkertijd zijn we ook graag vlakbij de stad, waar we kunnen werken, shoppen, sporten en genieten van het uitgaansleven. In het nieuwbouwproject ‘De T van Teteringen’ komt het beste van beide werelden samen.

Het project
Aan de rand van nieuwbouwplan Bouverijen in Teteringen, een unieke plek met mooie waterpartijen en wijds uitzicht over de landerijen, worden in eerste aanleg 12 karakteristieke, luxe woningen gebouwd. Hier, in de T van Teteringen, draait alles om optimaal woongenot. De ruime opzet en autoluwe straten zorgen voor gemak, rust, veiligheid én speelplezier voor de kinderen. Tevens zit er een basis school op loopafstand van het project!

De woningen
De woningen worden gebouwd in de traditionele jaren ’30 stijl. De grote overstekken, klassieke hardhouten kozijnen en ruime erkers geven de woningen direct volop sfeer en karakter. Dankzij de vele raampartijen, waaronder de openslaande deuren naar de achtertuin, baad je binnen in het licht. Ook boven, met de drie slaapkamers – waarbij de ouderslaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast – en badkamer met aparte toiletruimte, is het heerlijk toeven. Zelfs als het buiten heel warm of koud is. Dankzij de stadsverwarming in deze wijk, de zonnepanelen op het dak van de garage en de optimale isolatie rondom, zijn de woningen namelijk bijzonder comfortabel en energiezuinig.

De tuinen
Prettig wonen houdt zeker ook een fijn buitenleven in. De tuinen in De T van Teteringen bieden hier alle mogelijkheid voor. Ze zijn ruim van opzet en reeds voorzien van professioneel gaaswerk voor de eenvoudige realisatie van een natuurlijke tuinafscheiding. Binnen een mum van tijd bevind je je in een groene oase. Ook de voortuinen zijn een plaatje. Hier is eveneens al voor een tuinafscheiding gezorgd. Dit keer in de vorm van mooie haagjes. Het geeft de hele wijk een sfeervolle aanblik.

Echt jouw thuis
Een wijk als één geheel is mooi, maar natuurlijk wil je van jouw woning wel echt jouw thuis maken. Daar krijg je alle mogelijkheid voor. Vanzelfsprekend kies je de hele inrichting zelf uit, maar dat is niet het enige wat je naar eigen hand kunt zetten. Zo kies je zelf of je de keuken aan de voor- of achterkant wilt hebben. En bepaal je zelf of je de uitbouw, met de grote raampartijen met uitzicht op de tuin, misschien toch liever wat groter of kleiner wilt. Met de grote zolderruimte kun je helemaal alle kanten op. Wat dacht je van een extra slaap- of werkkamer, bergruimte én badkamer? Jij bepaalt.

Teteringen
Het mooie aan Teteringen is dat het een gezellig, groen dorp is én het aan de rand van de stad Breda ligt. In Teteringen zelf is al veel te beleven. In dit levendige dorp worden veel activiteiten georganiseerd en zijn tal van (sport)verenigingen actief. Hier ervaar je de gezelligheid van het dorpse leven. Maar als je wilt, sta je ook binnen vijftien minuutjes fietsen in de binnenstad van Breda. Daar geniet je weer van de reuring, het uitgaansleven en de bedrijvigheid. En daarna? Daarna keer je weer terug naar je gezellige, ruime woning in die rustige, groene wijk. Dat is thuiskomen met hoofdletter T. Dat is de T van Teteringen.

Woningtypes
Het nieuwbouwproject De T van Teteringen kent 3 woningtypes. Hieronder vallen twee types 2-onder-1-kapwoningen met prachtige, traditioneel gemetselde erkers. Het grote verschil zit in het dak. De woningen zijn namelijk wisselend met een langs- en een dwarskap uitgevoerd. Het derde woningtype is een vrijstaande woning. Ook deze heeft een erker, maar dan uitgevoerd met een karakteristieke houten afwerking.

T1 Langskap (2-onder-1-kap)
Deze 2-onder-1-kapwoningen hebben een karakteristieke langskap. Dit is een dak waarvan de dakpannen aan de voor- en achterzijde van de woning te zien zijn en de dakrand langs de breedte van de woning loopt. Het geeft de woningen een brede aanblik en een knus uiterlijk. Vanaf de ruime zolderverdieping geniet je dankzij de dakkapel volop van het uitzicht. Geen verkeerd vooruitzicht om hier wakker te worden, te werken of bezig te zijn met je hobby.

T2 Dwarskap (2-onder-1-kap)
De 2-onder-1-kapwoningen met de dwarskap komen vanwege de doorlopende voorgevel wat slanker en hoger over. Omdat de nok van het steile dak langs de lengte van de woning loopt, heb je bij deze woningen zeeën van ruimte op de zolderverdieping. Een ruime vierde slaapkamer met inloopkast en tweede badkamer is geen probleem. Of wat dacht je van een ruime werkkamer, zodat je de hele dag ongestoord kunt werken? Deze woningen bieden je alle mogelijkheid.

T3 Vrijstaande woningen
De T van Teteringen zou ook kunnen staan voor ‘Tja…’. Want tja…, wat wil je nog meer dan zo’n prachtige, ruime vrijstaande woning in een groene wijk, in een gezellig dorp, vlakbij de grote stad? In deze woning kun je al jouw woondromen verwezenlijken. De ruimte is er. De rust is er. En het uitzicht is er ook. Dit is genieTen!

Kenmerken

Projectnaam
De T van Teteringen
Postcode
4847 GK
Plaats
Teteringen
Inhoud van
610 m3
Woonoppervlakte van
155 m2
Woonoppervlakte tot en met
159 m2
Perceeloppervlakte van
262 m2
Perceeloppervlakte tot en met
359 m2
Website
www.tvanteteringen.nl
Koop aanneemsom van
€ 530.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 630.000,-

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.