De acht eengezinswoningen hebben hun entree aan de Stationslaan of aan het pleintje aan de zuidzijde. De woningen hebben een eigen stadstuin in de binnenhof en een royaal dakterras op de bovenste verdieping. De woningen zijn er in verschillende typen en bestaan uit drie of vier woonlagen.

Met maar liefst 177 m2 zijn dit de grootste woningen in Baronesse. Maar ze zijn niet alleen groot, maar ook bijzonder door de vide die de riante eetkeuken met de woonkamer boven verbindt.

Begane grond: Via het deels overdekte bordes bij de entree kom je in een royale woonkeuken met dubbele deuren naar de tuin. Aan de voorzijde geeft een schuifpui toegang tot het bordes; een fijne plek voor een extra zitje. Een vide geeft extra hoogte.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde de woonkamer met grote glaspui en achter een royale slaapkamer die natuurlijk ook als extra woonruimte of riante werkkamer ingericht kan worden.

Tweede verdieping: Hier twee royale slaapkamers met mogelijkheid voor een inloopkast. De badkamer heeft een wastafel, ligbad en fijne inloopdouche. Het toilet is apart.

Derde verdieping: Boven nog een vierde royale slaapkamer. De ruime overloop geeft entree tot het dakterras op de zuidzijde.

Kenmerken:
* aantal: 3
* woonoppervlakte circa 177 m2
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* bordes, stadstuin en dakterras
* 1 parkeerplaats en berging

De sluitingsdatum voor de inschrijvingen voor Baronesse is 15 juni a.s. 12.00 uur.
Heeft u interesse in wonen in Baronesse? Schrijf u dan uiterlijk voor deze datum.

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 629.000,-
Aantal eenheden
3
Aantal vrije eenheden
3
Inhoud van
442 m3
Inhoud tot en met
442 m3
Woonoppervlakte van
177 m2
Woonoppervlakte tot en met
177 m2

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.