De acht eengezinswoningen hebben hun entree aan de Stationslaan of aan het pleintje aan de zuidzijde. De woningen hebben een eigen stadstuin in de binnenhof (m.u.v G2) en een royaal dakterras op de bovenste verdieping. De woningen zijn er in verschillende typen en bestaan uit drie of vier woonlagen.
De voordeur ligt aan een verhoogd bordes met mooi terugtrappend metselwerk. Zoals eerder ook door dezelfde architect aan de Stationslaan gerealiseerd.

Van dit type is er slechts één. De speelse indeling – met een extra hoog plafond beneden – zorgt voor een verrassend leuke en praktische woning.

Begane grond: Via de entree kom je in een royale woonkeuken met toegang naar het terras. Grote raampartijen ter plaatse van het terras en de keuken geven veel lichtinval.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde de woonkamer en achter een royale slaapkamer. Ook de badkamer met 2e toilet, wastafel en fijne inloopdouche is hier voorzien.

Tweede verdieping: Hier een tweede royale slaapkamer die natuurlijk ook als werkkamer ingericht kan worden. De ruime overloop geeft entree tot het dakterras op de zuidzijde.

Kenmerken:
* aantal: 1
* woonoppervlakte circa 102 m2
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* bordes en dakterras
* 1 parkeerplaats en berging

De sluitingsdatum voor de inschrijvingen voor Baronesse is 15 juni a.s. 12.00 uur.
Heeft u interesse in wonen in Baronesse? Schrijf u dan uiterlijk voor deze datum.

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 399.000,-
Aantal eenheden
1
Aantal vrije eenheden
1
Inhoud van
255 m3
Inhoud tot en met
255 m3
Woonoppervlakte van
102 m2
Woonoppervlakte tot en met
102 m2

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.