Type Meijer (ca. 189 m²) heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer voelt aan als een hotelsuite met een eigen luxe badkamer en inloopkast. Type Meijer is voorzien van maar liefst drie verschillende soorten buitenruimtes: een tuin op het zuiden, een patio en een ruim dakterras.

Vanuit de heerlijke tuin of het dakterras (op de tweede verdieping) kunt u zich verwonderen over schitterende sterrennachten en het Markdal. Geniet van de rust in uw patio of ontvang vrienden in uw royale living.

Leven op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot, bakstenen complex met torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het Landgoed, het Landgoed is tenslotte het Landgoed van haar bewoners.

Zou jij hier willen wonen in een woning die aan jouw wensen voldoet? Meld je dan nu aan, middels de link naar de projectwebsite onderaan deze pagina.

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 790.000,-
Aantal eenheden
8
Aantal vrije eenheden
0
Inhoud van
785 m3
Inhoud tot en met
838 m3
Woonoppervlakte van
189 m2
Woonoppervlakte tot en met
189 m2
Perceeloppervlakte van
1 m2
Perceeloppervlakte tot en met
1 m2

Meer informatie over dit project

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.