Op Dreef in Princenhage

Op een locatie die velen een doorn in het oog was met een onbewoonbaar verklaard pand en bouwvallige opstallen is In samenwerking met de dorpsraad Princenhage, gemeente Breda, omwonenden en geïnteresseerden kwam het plan “Op Dreef in Princenhage” tot stand gekomen. De 21 ééngezinswoningen zijn gebouwd in de jaren ’30 stijl. Geïnteresseerden bepaalden via inspraak mede de detailafwerking van de woningen. Zo is een wijk ontstaan met een geborgen karakter, waar het veilig en overzichtelijk wonen is.

Uniek in Breda én in Nederland was de oplevering van dit project. Wij zorgden ervoor dat bij de oplevering meteen de hele openbare ruimte van de woonwijk ‘Op Dreef in Princenhage’ volledig in orde was, inclusief wegdek, bomen en gazon. Zo konden de nieuwe huiseigenaren, niet alleen direct genieten van hun nieuwe huis, maar ze konden gelijk genieten van hun nieuwe wijk.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2