Aan de Catharinastraat staat dit unieke pand met uitzicht over het stadspark Valkenberg.

Midden in het bruisende centrum van Breda is dit unieke “koetshuis” te koop aan de Catharinastraat 21F, grenzend aan stadspark Valkenberg. Een bijzonder pand op een locatie met een rijke historie.
Het pand is tot op heden als kantoor in gebruik geweest. Het heeft een dubbele bestemming en wonen behoort tot de mogelijkheden, of uiteraard een combinatie van wonen en werken.

De huidige eigenaren hebben een initiatiefplan ingediend om het pand te transformeren naar volledig wonen met tevens het creëren van een groot dakterras. Dit plan is goedgekeurd, zie bijgaand. De koper van dit pand dient zelf zorg te dragen voor alle van overheidswege benodigde vergunningen.

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de hal bevinden zich 2 toiletruimtes. Aan de linkerzijde van het pand is een grote ruimte met een prachtig hoog plafond en toren tot aan de nok (ca. 73m2) In het initiatiefplan is hier een mooie ruime keuken gerealiseerd en is de huidige keuken een werkkamer geworden. Uiteraard kan je hier je fantasie zelf op los laten en er een andere bestemming aan geven.

Aan de andere zijde van de hal bevinden zich 3 ruime kamers van respectievelijk 34, 29 en 23 m2. Aan de rechterzijde is er tevens een deur naar buiten voor een eventuele fietsenschuur. De ruimtes zijn hoog en hebben goede raampartijen waardoor het Valkenberg park als een schilderij voor je ligt.

1e verdieping
Op de verdieping bevinden zich 2 kamers, van 42 en 17m2. Tevens is er een bergruimte en technische ruimte en een trapje naar buiten waar een dakterras zou kunnen worden gerealiseerd. In de plannen zijn hier drie slaapkamers en een badkamer getekend.

Bijzonderheden
Pand met vele mogelijkheden, werken, wonen of combinatie.
Energielabel C

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 975.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
kantoorruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Energielabel
C

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
293 m2
Perceel oppervlakte
270 m2
Externe bergruimte
22 m2
Inhoud
1.367 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
alarminstallatie

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.