Fraai karakteristiek beleggingsobject of combinatie wonen/beleggen, bestaande uit winkelruimte, grote woonruimte begane grond met tuin en garage en 2 appartementen op 1e verdieping. De winkelruimte (gedeeltelijk) en de 2 appartementen op de verdieping zijn in verhuurde staat.
De woonruimte op de begane grond heeft maar liefst 173m² woonoppervlakte, een ouderslaapkamer op begane grond en extra slaapkamer op de 1e verdieping. De grote tuin op het zuidwesten heeft aan achterzijde parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een garage. Deze ruimte zal leeg worden opgeleverd.

In Ulvenhout vindt u bijzondere winkels en eetgelegenheden in de authentieke Dorpstraat. Het dorpse karakter van Ulvenhout maakt dat men hier rustig kan winkelen en wonen en dat op zeer korte afstand van Breda. De winkels bieden een breed assortiment, vakmanschap en service is iets dat u in iedere winkel vindt. In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden.

SPECIFICATIES:
De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 519m².
1 Dorpstraat 56
Winkelruimte aan voorzijde, waarvan het rechtergedeelte (139 m² vloeroppervlakte) in verhuurde staat.
Winkelruimte aan linkerzijde (68 m² vloeroppervlakte en 14m² kelder) is momenteel als extra ruimte betrokken bij de woonruimte op de begane grond.
Wordt leeg opgeleverd.
2 Dorpstraat 56A
Woonruimte op begane grond met tuin en garage. Woonoppervlakte: 173 m², externe bergruimte 28 m²
Wordt leeg opgeleverd.
3 Dorpstraat 56B
Boven de winkelruimte aan voorzijde appartement van 42 m² woonoppervlakte in verhuurde staat.
4. Dorpstraat 56C
Boven de winkelruimte aan voorzijde appartement van 83 m² woonoppervlakte in verhuurde staat.

INDELING DORPSTRAAT 56

Winkelruimte rechtergedeelte in verhuurde staat bestaande uit open ruimte met paskamers met lichtkoepel, toiletruimte met fonteintje, meterkast, bergruimte en pantry. Vanuit pantry deur naar appartement begane grond.

Winkelruimte aan linkerzijde is momenteel betrokken bij woonruimte en bestaat uit fraaie kamer en suite, pantry, bergruimte, kelder en doorgang naar het appartement op 1e verdieping. Deze doorgang is niet in gebruik.
Vanuit deze ruimte is er toegang tot de entree van nummer 56a.

Tevens is het mogelijk de winkelruimte met elkaar te verbinden.

INDELING DORPSTRAAT 56A

Begane grond

Deze zeer fraaie woonruimte is bereikbaar via de linker entree aan voorzijde. Tevens is er toegang tot de woonruimte via de naastgelegen poort.

Entree/hal voorzien van Belgisch hardstenen tegels en garderobe nis. Doorloop naar woonkamer en-suite met lichtinval door de lichtkoepel. De vloer is ook hier voorzien van Belgisch hardsteen.
Toegang tot tussenportiekje met deur naar badkamer en separaat toiletruimte met zwevend toilet en fontein.

De woonkamer heeft op maat gemaakte Franse en-suite deuren welke toegang geven tot de enorme woonkeuken met gashaard (open haard creëren mogelijk) en dubbele openslaande deuren naar de tuin. De vloer is voorzien van Belgisch hardsteen.

De woonkeuken is voorzien van een kookeiland en muuropstelling. Het kookeiland heeft en robuust betonnen blad, 5- pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met Quoocker en voldoende kastruimte. Verder is de keuken voorzien van een Amerikaanse koel-/vriescombinatie, oven en magnetron.

Ouderslaapkamer
Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de hoofd slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. De kamer is voorzien van een eikenhouten vloer. Er is een royale inloopgarderobe met toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel. In de op maat gemaakte kastruimte bevinden zich de aansluitpunten voor de wasapparatuur. De badkamer is op 3 manieren bereikbaar.

1e Verdieping
Vanuit de woonkeuken is er een trap naar de eerste verdieping, hier is tevens de meterkast, opstelplaats CV ketel (Atag 2016), mechanische ventilatie unit en bergruimte.

Slaapkamer II
Middels een klein afstapje komen we bij de extra slaapkamer/werkkamer met de nok in het zicht.

Tuin en parkeren
De royale tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft aan achterzijde achterom met parkeerplek voor meerdere auto’s.

De garage is te bereiken middels achtergelegen terrein en tevens vanuit de tuin. De garage heeft een overkapping en een trap naar een bergvliering.

INDELING DORPSTRAAT 56B

Via de zij-entree is er toegang middels open trap naar het dak van de uitbouw van de woning. Vanuit hier is er toegang tot het appartement.

Ruime hal met toegang tot keuken, woonkamer en slaapkamer I. Tevens luik naar bergvliering.
Woonkamer met 2 dakkapellen en dakraam.
Eenvoudige keuken met dakraam, 4 pits fornuis, afzuigkap, bergruimte, meterkast en de aansluitpunten voor wasapparatuur.
Via keuken is er toegang tot slaapkamer I middels afstap.
Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.
Slaapkamer II met vaste kast.

INDELING DORPSTRAAT 56C

Via de zij-entree is er toegang middels open trap naar het dak van de uitbouw van de woning. Vanuit hier is er toegang tot het appartement.

Hal met toegang tot keuken, badkamer en woonkamer.
Woonkamer met toegang tot slaapkamer met dakraam.
Eenvoudige keuken met 4 pits fornuis, afzuigkap, spoelbak en bergruimte. Toegang tot bergkast met opstelplaats CV ketel (voor beide appartementen), meterkast.
Badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en aansluitpunten voor wasapparatuur.

HUUROPBRENGSTEN
Op aanvraag.

PROCEDURE VERKOOP

Schonck Schul & Compagnie organiseert samen met LUC Vastgoed Adviseurs voor serieus geïnteresseerden een aantal bezichtigingsmomenten uitsluitend na aanmelding bij een van de kantoren.
Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatief of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper. Eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor. Verkoper kan op ieder moment besluiten de verkoop op te schorten of in te trekken.

CDD Customer Due Diligence (CDD)
De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) eist dat wij als makelaar in onroerende zaken een cliëntenonderzoek instellen.
In dit kader zullen wij relevante documenten zoals (een) kopie uittreksel(s) van de Kamer van Koophandel en (een) kopie legitimatiebewij(s)(zen) van de UBO(’s) vragen, alsmede een positieve uitkomst uit een CDD-onderzoek als voorwaarden stellen.

ENERGIELABEL
Winkel A+
Dorpstraat 56A B
Dorpstraat 56 B en C C

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 1.375.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Energielabel
C

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
298 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
221 m2
Perceel oppervlakte
870 m2
Oppervlakte
23 m2
Inhoud
1.716 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.