Let op! U kunt alleen via Funda reageren, niet telefonisch. Lees onderstaand de spelregels en verkoopprocedure.

Welkom bij Johanna Ufkesstraat 27!

Ideale starterswoning gelegen in de woonwijk Kesteren (Haagse Beemden). Deze woning beschikt onder andere over drie slaapkamers, een keuken, een badkamer en een royale tuin op het noordwesten. Dankzij de enorm diepe tuin, leent deze woning zich perfect voor het creëren van een uitbouw. Daarnaast heeft de tuin een beschutte ligging en heb je vrij uitzicht over het water. Wil jij hier jouw droomwoning realiseren? Dan is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan de Johanna Ufkesstraat 27 wordt verkocht door woningcorporatie Laurentius. Voor het verkopen van (voormalige) huurwoningen gelden prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeenten en huurdersorganisaties. Deze zijn niet gericht op commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn een aantal spelregels opgesteld. Wij leggen deze graag aan u uit:

De hier vermelde prijs is een vaste koopsom.
Wanneer u de woning wilt bezichtigen, dient u via Funda een bezichtigingsaanvraag in. De makelaar zal de eerste 15 kandidaten telefonisch benaderen om een bezichtigingsafspraak te maken. LET OP: bij geen gehoor stuurt de makelaar een e-mail met daarin een uiterste reactietermijn. De kandidaten die niet in aanmerking komen voor een bezichtiging worden op een reservelijst geplaatst. Zij worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.

De kandidaten die, na bezichtiging, interesse hebben om de woning te kopen, worden via de notaris geloot. De kandidaat die als eerste uit de loting komt, kan de woning kopen tegen de, op Funda genoemde, koopsom. De oplevering van de woning vindt plaats uiterlijk 10 september 2022.

ENTREE
De woning is voorzien van een voortuin en eigen oprit. Bij binnenkomst in de hal treffen we de meterkast aan, toilet en een kast met daarin het doorstroomapparaat voor de stadsverwarming. De hal geeft toegang tot de keuken en woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is voorzien van een betonvloer en is geïsoleerd aan de onderzijde. De betonvloer is bijvoorbeeld geschikt voor het in frasen van vloerverwarming. Daarnaast heeft deze woning een enorm diepe tuin waardoor het erg aantrekkelijk is om een uitbouw te creëren. Tevens beschikt de woonkamer over een trap- bergingskast.

KEUKEN
De keuken is in de huidige situatie vanuit de hal te bereiken maar de muur tussen de keuken en woonkamer kan worden opengebroken. Hierdoor realiseer je een open keuken wat een ruimtelijker effect geeft aan de woning en voorziet de woning tevens van meer lichtinval.

SLAAPKAMERS & BADKAMER
De woning beschikt over een drietal slaapkamers.
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning (ca. 8,8 m²)
Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde van de woning (ca. 8,7 m²)
Slaapkamer III is gelegen aan de achterzijde van de woning (ca. 14 m²)
De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, spiegel, douche en aansluiting voor de wasapparatuur.

TUIN
Royale en diepe tuin van maar liefst 100 m². De tuin is gelegen op het noordwesten en heeft een enorme oppervlakte. Dit maakt dat de tuin speels is in te delen en je zo altijd het ideale plekje kunt vinden om te genieten van de zon of juist van de schaduw. Tevens is de tuin voorzien van externe bergingsruimte met elektra.

OMGEVING
De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum “De Berg” en diverse sport- en recreatievoorzieningen. De wijk heeft een goede verbinding met het OV en uitvalswegen.

KENMERKEN
• Bouwjaar: 1986 | Volledig geïsoleerd vanuit de bouw.
• Volledig voorzien van dubbele beglazing.
• Goede uitbouw mogelijkheden dankzij de diepe tuin.
• Veel voorzieningen in de nabijheid
• De woning wordt uitsluitend verkocht voor eigen bewoning
• Stadsverwarming
• Een beschutte ligging aan de achterzijde met uitzicht over het water.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 255.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Energielabel
C

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
81 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
6 m2
Perceel oppervlakte
183 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Externe bergruimte
125 m2
Inhoud
291 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.