VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN BEZICHTIGING.

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan de Johanna Ufkesstraat 59 wordt verkocht door woningcorporatie Laurentius. Voor het verkopen van (voormalige) huurwoningen gelden prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeenten en huurdersorganisaties. Deze zijn niet gericht op commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn een aantal spelregels opgesteld. Wij leggen deze graag aan u uit:

De hier vermelde prijs is een vaste koopsom.
Wanneer u de woning wilt bezichtigen, dient u via Funda een bezichtigingsaanvraag in. De makelaar zal de eerste 15 kandidaten telefonisch benaderen om een bezichtigingsafspraak te maken. LET OP: bij geen gehoor stuurt de makelaar een e-mail met daarin een uiterste reactietermijn. De kandidaten die niet in aanmerking komen voor een bezichtiging worden op een reservelijst geplaatst. Zij worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.
De kandidaten die, na bezichtiging, interesse hebben om de woning aan te kopen, worden via de notaris geloot. De kandidaat die als eerste uit de loting komt, kan de woning kopen tegen de, op Funda genoemde, koopsom.

JOHANNA UFKESSTRAAT 59
Starters en gezinnen opgelet! Deze ruime hoekwoning met onder andere vijf slaapkamers en een diepe achtertuin staat nu te koop. De woning ligt op kindvriendelijke locatie in woonwijk Kesteren (Haage Beemden), nabij onder andere winkelcentrum De Berg en station Breda-Prinsenbeek.

ENTREE
Aan de voorzijde van de woning is de eerste van de twee bergingen toegankelijk, ideaal voor het stallen van je fietsen!
Via de overdekte entree komen we aan in de hal van de woning. Hier bevindt zich de meterkast, de kast met het doorstroomapparaat voor de stadsverwarming, de toiletruimte met staand toilet en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de keuken bereikbaar.

WOONKAMER EN KEUKEN
De woonkamer geeft toegang tot de achtertuin en heeft een praktische bergkast. De keuken bestaat uit een net keukenblok in neutrale kleurstelling. Het beschikt onder andere over diverse boven- en onderkastjes en een kunststof werkblad.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer:
Slaapkamer I en II zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer III is aan de voorzijde gelegen.
De ruime badkamer beschikt over een wastafel, een douche, een toilet en aansluitpunten voor je wasmachine.

TWEEDE verdieping
Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Omdat de woning een plat dak heeft bevinden zich op deze verdieping twee volwaardige slaapkamers:
Slaapkamer IV is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer V is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een wastafel.

TUIN EN REGELS WATERKANT
De woning is gelegen aan het water (de Moskesloop), echter hebben de vorige bewoners hier een schutting voor geplaatst. De oever dient tot één meter vanaf de waterkant vrij te blijven van begroeiing en beplanting, Rijkswaterstaat/Brabantse Delta handhaaft hier op.
De tuin is verder deels betegeld en is afgescheiden met houten schutten. Via een poort is de zijkant van de woning te bereiken. Tot slot bevindt zich in de tuin een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.

RECHT VAN OVERPAD
Op het perceel van de woning is een brandgang gesitueerd. Middels een recht van overpad mag deze brandgang gebruikt worden door de bewoners van de woningen Johanna Ufkesstraat 61 en 63.

BIJZONDERHEDEN
– Maar liefst 5 slaapkamers
– Voormalige huurwoning
– Gelegen aan het water
– Veel parkeergelegenheid
– Dubbel glas in gehele woning

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Energielabel
B

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
114 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
3 m2
Perceel oppervlakte
266 m2
Inhoud
405 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.