x
x
x

LET OP: U KUNT UITSLUITEND VIA FUNDA EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN.

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan de Kesterenlaan 75 wordt verkocht door woningcorporatie Laurentius. Voor het verkopen van (voormalige) huurwoningen gelden prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeenten en huurdersorganisaties. Deze zijn niet gericht op commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn een aantal spelregels opgesteld. Wij leggen deze graag aan u uit:

De hier vermelde prijs is een vaste koopsom.
Wanneer u de woning wilt bezichtigen, dient u via Funda een bezichtigingsaanvraag in. De makelaar zal de eerste 15 kandidaten telefonisch benaderen om een bezichtigingsafspraak te maken. LET OP: bij geen gehoor stuurt de makelaar een e-mail met daarin een uiterste reactietermijn. De kandidaten die niet in aanmerking komen voor een bezichtiging worden op een reservelijst geplaatst. Zij worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.

De kandidaten die, na bezichtiging, interesse hebben om de woning aan te kopen, worden via de notaris geloot. De kandidaat die als eerste uit de loting komt, kan de woning kopen tegen de, op Funda genoemde, koopsom. De oplevering van de woning vindt plaats uiterlijk 9 maart 2022.

KESTERENLAAN 75
Leuke maisonnette, gelegen op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, in de woonwijk Kesteren (Haagse Beemden). De woning beschikt onder andere over twee slaapkamers, een balkon en een berging op de begane grond. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum “De Berg” en diverse sport- en recreatievoorzieningen. De wijk heeft een goede verbinding met het OV en uitvalswegen.

ENTREE
De maisonnette is te bereiken via een gezamenlijke trapopgang (de brievenbus bevindt zich aan de buitengevel op de begane grond. In de hal bevindt zich een trapkast met hierin de unit t.b.v. de stadsverwarming (huur) en de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer.

EERSTE VERDIEPING
De maisonnette heeft een sfeervolle doorzonwoonkamer met open keuken. We vinden hier verder een handige bergkast en toegang tot het tussenportaal met trapopgang naar de verdieping. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in hoekopstelling.

TWEEDE VERDIEPING
Via de overloop zijn een tweetal slaapkamers en de badkamer te bereiken.
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met meubel en de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur.

BIJZONDERHEDEN
– Dubbel glas in gehele woning
– Balkon op het zuidwesten
– Eigen berging op de begane grond
– Veel voorzieningen in de nabijheid
– De VvE-kosten bedragen ca. € 55,15 per maand
– De woning wordt uitsluitend verkocht voor eigen bewoning

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar periode
1981-1990
Energielabel
B

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Inhoud
235 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.