x
x
x

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM U AAN TE MELDEN VOOR DEZE WONING, OMDAT DE INSCHRIJFTERMIJN IS VERLOPEN.

LET OP! voor deze woning geldt een BIJZONDERE VERKOOPPROCEDURE. Bij interesse kunt u zich tot dinsdag 31 augustus 2021 12.00 uur telefonisch of per e-mail aanmelden bij de makelaar. De spelregels van de procedure vindt u hieronder.

Met maar liefst drie slaapkamers, een diepe tuin en fijne ligging op gemoedelijke en kindvriendelijke locatie in woonwijk Kievitsloop (Haage Beemden), is deze leuke tussenwoning uitermate geschikt voor zowel starters als gezinnen. Op korte afstand zijn diverse voorzieningen gelegen, zoals basisscholen, winkelcentrum Heksenwiel en de Asterdplas, waar je bij goed weer heerlijk kan recreëren. Daarnaast heeft de locatie een goede aansluiting op het openbaar vervoer en uitvalswegen.

ENTREE
De woning heeft een voortuin en oprit. Aan de voorzijde is de berging gesitueerd die ook aan de voorzijde toegankelijk is, ideaal voor het stallen van je fietsen.
Als we de woning binnengaan komen we terecht in de l-vormige hal met toegang tot de toiletruimte met toilet en fonteintje, de meterkast en een aparte kast waarin het doorstroomapparaat t.b.v. de stadsverwarming is gesitueerd. Vanuit de hal is tevens de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping te bereiken.

WOONKAMER EN KEUKEN
Lopen we door naar de woonkamer dan word je waarschijnlijk positief verrast door de grootte van deze ruimte. De woonkamer is tuingericht, heeft een handige trapkast en staat in contact met de semi-open keuken. De keuken bestaat uit een eenvoudig keukenblok.

VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer:
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een schuifwand met kastruimte.
Slaapkamer II en III zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en hebben beide een daktuimelraam.
De badkamer beschikt over een wastafel, een douche en aansluitpunten voor je wasmachine.

TUIN
De tuin is gelegen op het oosten. Er zijn degelijke houten schuttingen rondom geplaatst, er is een achterom aanwezig.

BIJZONDERHEDEN

– Volledig geïsoleerd
– Warmwatervoorziening middels stadsverwarming
– Kindvriendelijke woonlocatie (woonerf)
– Voormalige huurwoning
– Bijzondere regelgeving van toepassing (zie ‘spelregels verkoopprocedure’)

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan het Laagerf 6 in Breda is een voormalige huurwoning en wordt verkocht door de woningcorporatie Laurentius. Om huurwoningen te verkopen gelden de prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeentes en huurdersorganisaties, die niet gericht zijn op een commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal spelregels opgesteld. Wij leggen deze graag aan u uit.

Voorwaarden
U kunt zich inschrijven voor een bezichtiging van de woning aan het Laagerf 6 tot dinsdag 31 augustus 2021 12.00 uur via de verkopend makelaar op 076 56 56 056 of via info@schonckschul.com.
Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk.

Hierna kunnen twee verschillende procedures volgen:

Procedure 1
Er zijn maximaal 10 bezichtigingsaanvragen binnengekomen. Als u een van die 10 personen bent nodigt de makelaar u uit voor een bezichtiging en voorziet u van een datum en een tijd waarop de bezichtiging plaatsvindt. Er geldt een deadline waarbinnen u moet reageren.
U heeft de woning gezien en u wilt graag een bod uitbrengen? Dat kan binnen de gestelde termijn van de makelaar. De woning wordt gegund aan degene met het meest acceptabele bod.

Procedure 2
Er zijn meer dan 10 bezichtigingsaanvragen binnengekomen. Alle gegadigden ontvangen van de makelaar een inschrijfformulier voor een loting bij de notaris. Op dit formulier staat de uiterste reactietermijn vermeld.
Bent u de eerste kandidaat die ingeloot is, dan wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging. De makelaar voorziet u van een datum en een tijd waarop de bezichtiging plaatsvindt.
U heeft de woning gezien en u wilt graag een bod uitbrengen; dit doet u binnen de door de makelaar gestelde termijn door een e-mail te sturen naar info@schonckschul.com. Is dit een acceptabel bod dan is de woning voor u. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt binnen de gestelde termijn, dan wordt er overgegaan naar kandidaat nummer twee. Als kandidaat nummer twee niet binnen de gestelde deadline reageert dan vervalt de aanbieding en komt de volgende kandidaat op de lijst in aanmerking voor de woning.

Koper dient verder rekening te houden met het volgende:
• U heeft een zelfbewoningsplicht. Wat betekent dat u de woning niet mag verhuren. Bewoning door eerstegraads bloedverwanten van koper wordt gelijkgesteld aan eigen bewoning.
• Het is raadzaam vóóraf financieel advies in te winnen.
• Bezichtigen is verplicht om de woning te kunnen kopen.
• U heeft maximaal 10 weken financieringsvoorbehoud.
• Inschrijving is alleen mogelijk indien u 18 jaar of ouder bent.
• U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en zal zelf in eigen persoon een eventuele bieding doen (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen). Degene die zich inschrijft voor een bezichtiging dient de uiteindelijke koper te zijn.
• Er mag zich enkel 1 persoon per huishouden inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen (ook uit hetzelfde huishouden) vervalt uw deelname.
• Er is een vaste notaris. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te laten passeren.
• Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van de onroerende zaak.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Energielabel
B

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
98 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
9 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Inhoud
366 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.