x
x
x

LET OP! voor deze woning geldt een BIJZONDERE VERKOOPPROCEDURE. Bij interesse kunt u zich tot 25 mei 2021 om 12.00 uur telefonisch of per e-mail aanmelden bij de makelaar. De spelregels van de procedure vindt u hieronder.

Leuke maisonnette, gelegen op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, in de woonwijk Kesteren (Haagse Beemden). De woning beschikt onder andere over twee slaapkamers, twee balkons en een berging op de begane grond. De woning is gelegen op een rustige kindvriendelijke locatie nabij onder andere winkelcentrum “De Berg” en diverse sport- en recreatievoorzieningen. De wijk heeft een goede verbinding met het stadscentrum van Breda, de A16 en de noordelijke rondweg richting de A27 zijn snel te bereiken. De bushalte ligt letterlijk op de hoek en het station is snel te bereiken.

ENTREE
De maisonnette is te bereiken via een gezamenlijke trapopgang (de brievenbus bevindt zich aan de buitengevel op de begane grond. In de hal bevindt zich een trapkast met hierin de unit t.b.v. de stadsverwarming (huur) en de meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer.

EERSTE VERDIEPING
De maisonnette heeft een fijne hoekligging waardoor de woonkamer veel raampartijen heeft. We vinden hier verder een handige bergkast en toegang tot het tussenportaal. De aansluitpunten voor de open keuken zijn aanwezig, echter een keukenblok ontbreekt thans.
Het tussenportaal beschikt over een toiletruimte, met staand toilet en fonteintje, en trapopgang naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Via de overloop zijn een tweetal slaapkamers en de badkamer te bereiken.
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar het balkon.
Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het tweede zonnige balkon, gesitueerd op het zuiden.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur.

BIJZONDERHEDEN
– Dubbel glas in gehele woning
– In de woning is geen keukenblok aanwezig
– Balkon op het zuiden
– Eigen berging op de begane grond
– Veel voorzieningen in de nabijheid
– De VvE-kosten bedragen ca. €72,– per maand
– De woning wordt uitsluitend verkocht voor eigen bewoning

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan de Laaghamlaan 22 in Breda is een voormalige huurwoning en wordt verkocht door de woningcorporatie Laurentius. Om huurwoningen te verkopen gelden de prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeentes en huurdersorganisaties, die niet gericht zijn op een commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal spelregels opgesteld. Wij leggen deze graag aan u uit.
Voorwaarden
U kunt zich inschrijven voor een bezichtiging van de woning aan de Laaghamlaan 22 tot en met dinsdag 25 mei 2021 12.00 uur via de verkopend makelaar op 076 56 56 056 of via info@schonckschul.com.
Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk.

Hierna kunnen twee verschillende procedures volgen:

Procedure 1
Er zijn maximaal 10 bezichtigingsaanvragen binnengekomen. Als u een van die 10 personen bent nodigt de makelaar u uit voor een bezichtiging en voorziet u van een datum en een tijd waarop de bezichtiging plaatsvindt. Er geldt een deadline waarbinnen u moet reageren.
U heeft de woning gezien en u wilt graag een bod uitbrengen? Dat kan binnen de gestelde termijn van de makelaar. De woning wordt gegund aan degene met het meest acceptabele bod.

Procedure 2
Er zijn meer dan 10 bezichtigingsaanvragen binnengekomen. Alle gegadigden ontvangen van de makelaar een inschrijfformulier voor een loting bij de notaris. Op dit formulier staat de uiterste reactietermijn vermeld.
Bent u de eerste kandidaat die ingeloot is, dan wordt u uitgenodigd voor een bezichtiging. De makelaar voorziet u van een datum en een tijd waarop de bezichtiging plaatsvindt.
U heeft de woning gezien en u wilt graag een bod uitbrengen; dit doet u binnen de door de makelaar gestelde termijn door een e-mail te sturen naar info@schonckschul.com. Is dit een acceptabel bod dan is de woning voor u. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt binnen de gestelde termijn, dan wordt er overgegaan naar kandidaat nummer twee. Als kandidaat nummer twee niet binnen de gestelde deadline reageert dan vervalt de aanbieding en komt de volgende kandidaat op de lijst in aanmerking voor de woning.

Koper dient verder rekening te houden met het volgende:
• U heeft een zelfbewoningsplicht. Wat betekent dat u de woning niet mag verhuren. Bewoning door eerstegraads bloedverwanten van koper wordt gelijkgesteld aan eigen bewoning.
• Het is raadzaam vóóraf financieel advies in te winnen.
• Bezichtigen is verplicht om de woning te kunnen kopen.
• U heeft maximaal 10 weken financieringsvoorbehoud.
• Inschrijving is alleen mogelijk indien u 18 jaar of ouder bent.
• U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en zal zelf in eigen persoon een eventuele bieding doen (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen). Degene die zich inschrijft voor een bezichtiging dient de uiteindelijke koper te zijn.
• Er mag zich enkel 1 persoon per huishouden inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen (ook uit hetzelfde huishouden) vervalt uw deelname.
• Er is een vaste notaris. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te laten passeren.
• Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van de onroerende zaak.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 195.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Energielabel
C

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Inhoud
234 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
tv kabel

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.