U KUNT ALLEEN VIA FUNDA REAGEREN, NIET TELEFONISCH!
LET OP! LEES ONDERSTAAND DE SPELREGELS EN VERKOOPPROCEDURE.

SPELREGELS VERKOOPPROCEDURE
De woning aan de Maria Koijenhof 53 in Breda wordt verkocht door woningcorporatie Laurentius. Voor het verkopen van (voormalige) huurwoningen gelden prestatieafspraken tussen woningcorporaties, gemeenten en huurdersorganisaties. Deze zijn niet gericht op commerciële verkoop. Om dit verkoopproces zo transparant en eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn een aantal spelregels opgesteld.

Wij leggen deze graag aan u uit:

De hier vermelde prijs is een vaste koopsom.
Wanneer u de woning wilt bezichtigen, dient u via Funda een bezichtigingsaanvraag in. De makelaar zal de eerste 15 kandidaten op volgorde van binnenkomst van de aanvraag telefonisch benaderen om een bezichtigingsafspraak te maken. LET OP: bij geen gehoor stuurt de makelaar een e-mail met daarin een uiterste reactie termijn. De kandidaten die niet in aanmerking komen voor een bezichtiging worden op een reservelijst geplaatst. Zij worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht.

De kandidaten die, na de bezichtiging, interesse hebben om de woning aan te kopen, worden via de notaris geloot. De kandidaat die als eerste uit de loting komt, kan de woning kopen tegen de, op Funda genoemde, koopsom. De overdracht vindt plaats binnen 3 maanden na de datum van loting.

MARIA KOIJENHOF 53
Ideale starterswoning gelegen in de woonwijk Kesteren (Haagse Beemden). Deze woning beschikt onder andere over twee slaapkamers, een keukenblok, een badkamer en een tuin op het zuidwesten. Dankzij de diepe tuin, leent deze woning zich perfect voor het creëren van een uitbouw. Wil jij hier jouw droomwoning realiseren? Dan is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

ENTREE
Bij binnenkomst in de hal treffen we de meterkast aan en een kast met daarin het doorstroomapparaat voor de stadsverwarming. De hal geeft toegang tot de keuken en woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is voorzien van een betonvloer en is geïsoleerd aan de onderzijde. De betonvloer is bijvoorbeeld geschikt voor het in frasen van vloerverwarming. Daarnaast heeft deze woning een enorm diepe tuin waardoor het erg aantrekkelijk is om een uitbouw te creëren. Tevens beschikt de woonkamer over een open keuken.

KEUKEN
De open keuken is in de huidige situatie vanuit de woonkamer te bereiken. Deze ruimte leent zich perfect voor het creëren van een grote leefkeuken. Maak jij hier jouw droomkeuken van?

SLAAPKAMERS & BADKAMER
De woning beschikt over een tweetal slaapkamers.
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning (ca. 11,6 m²)
Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde van de woning (ca. 14,6 m²)
De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, spiegel, douche en aansluiting voor de wasapparatuur.

TUIN
Royale en diepe tuin van maar liefst 77 m². De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een enorme oppervlakte. Dit maakt dat de tuin speels is in te delen en je zo altijd het ideale plekje kunt vinden om te genieten van de zon of juist van de schaduw. Tevens is de tuin voorzien van een tuinhuisje en een achterom.

OMGEVING
De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen, waaronder winkelcentrum “De Berg” en diverse sport- en recreatievoorzieningen. De wijk heeft een goede verbinding met het OV en uitvalswegen.

KENMERKEN
• Bouwjaar: 1985 | Volledig geïsoleerd vanuit de bouw.
• Volledig voorzien van dubbele beglazing.
• Goede uitbouw mogelijkheden dankzij de diepe tuin.
• Veel voorzieningen in de nabijheid
• De woning wordt uitsluitend verkocht voor eigen bewoning
• Stadsverwarming

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 249.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Energielabel
A

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
76 m2
Perceel oppervlakte
132 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Externe bergruimte
77 m2
Inhoud
262 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
tv kabel

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.