Een schitterende villa in het hart van het Ginneken en gesitueerd op de vermaarde Buitenplaats Marckhoek, dat grenst aan de rivier de Mark.

Deze woning is feitelijk een combinatie van oorspronkelijk twee panden, die tijdens de bouw samengevoegd zijn tot een ruime en zeer comfortabele villa. Hierdoor heeft de villa haar twee entrées behouden, zodat er, indien gewenst, een scheiding gemaakt kan worden tussen het privé gedeelte en een eventueel zakelijk deel; voor beroepen aan huis.

Buitenplaats Marckhoek, de herontwikkeling van de voormalige serviceflat Marckhoek naar een woonprogramma van 76 grote, zeer grote, appartementen en 14 grondgebonden (patio)woningen, is een ontwerp van architect ir. Lukas Ruijs van C5 Architecten te Breda, die zich bij het ontwerp van dit project liet inspireren door de “baksteen architectuur” van de vermaarde architect W.M. Dudok.

Dit project is opgeleverd eind 2013 t/m 2014 en is gesitueerd in een privaat/semi-openbaar gebied, ontworpen door MTD Landschapsarchitecten uit s’-Hertogenbosch, wat beheerd wordt door de gezamenlijke stichting; Stichting Buitenplaats Marckhoek.

De staat van uitvoering en onderhoud is zonder meer uitstekend te noemen. Hoogwaardige afwerking en superbe materialen zijn toegepast. Natuurlijk is de villa voorzien van isolerende aluminium kozijnen, vloerverwarming en een uitgekiende regeltechniek. De daken zijn voorzien van een ecologische mos-sedum dakbedekking, wat past bij de groene beleving en uitgangspunten van de Buitenplaats. Maar nog veel belangrijker het is een heerlijk huis op een fantastische locatie.

Bij de ontwikkeling van de Buitenplaats Marckhoek is er uitdrukkelijk voor gekozen om de bekende Bourgondische uitspanning Café-Brasserie Oncle Jean aan de Ginnekenweg te integreren in Buitenplaats Marckhoek. Wel zal bij deze woning nog een passing gaan plaatsvinden middels de plaatsing van een in stijl gemetselde tuinmuur achter de beukenhaag in de tuin van Oncle Jean, om zodanig nog meer privacy te garanderen, zonder dat de gezamenlijke beleving van dit Bourgondische huwelijk wordt beperkt.

Qua locatie is Buitenplaats Marckhoek, dit zal door haar ligging altijd zo blijven, een parel van het Zuiden in een “Dorpje dat past in je hand”. Melancholisch bezongen, maar ook concreet door de centrale ligging ten opzichte van voorzieningen, uitvalswegen, natuur en recreatie.

SPECIFICATIES
Bouwjaar: 2014
Woonoppervlakte: ca. 277,3 m2
Inhoud: ca. 1050 m3
Perceel: ca. 563 m2 + 60 m2 Uitbreiding (zie nader te vermelden zaken)
Onderhoud: uitstekend
Oplevering: in overleg

ENTREE 1
De ruime hoofdentrée, met daarin het unieke Winckelmans vloertegelpatroon en de fraai betegelde Mosa lambrisering aan de wanden, biedt plaats aan de garderobe, meterkast met 16 automatische groepen, de trapopgang naar de verdieping. De toegang tot een ruim toilet met closet, urinoir en wastafel.
Naast de entree bevindt zich de berging, die gebruikt kan worden als fietsenberging en voor de opslag van tuingereedschap. Middels de doorloop in deze berging is tevens toegang tot de grote private achtertuin.

WOONKEUKEN
Via deze entree komt u in een supergezellige woonkeuken met veel licht inval en uitgevoerd met een luxe inbouwkeuken met kookeiland en voorzien van alle gewilde inbouwapparatuur.

EETKAMER
Deze eetkamer is verbonden met de woonkeuken en biedt met twee schuifpuien zicht en toegang tot de zonnige en private achtertuin. Eten met vrienden wordt een feest in deze ambiance.

LIVING
Aangrenzend aan de keuken komt u in de grote woonkamer, waarin de grote ramen voor veel daglicht zorgen. Ook is er reeds een voorziening aanwezig voor het nader laten installeren van een gashaard in deze sfeervolle living.

SERREKAMER
Verbonden met de living, middels een tweetal dubbele deuren, is de Serrekamer gesitueerd; in lichte ruime kamer met een breedte van maar liefs 10 meter en gecomplementeerd met een grote lichtstraat. Door haar verbinding met de 2e entree kan deze fantastische ruime ook zakelijk, semi-zakelijk worden aangewend, wat een buitengewone toevoeging kan in het gebruik van deze villawoning.

ENTREE 2
Deze 2e entrée is uitgevoerd met een afwijkend Winckelmans tegelmotief, doch met een gelijke Mosa tegellambrisering en beschikt ook over een meterkast en geeft toegang tot een gelijkend toilet voorzien van closet, urinoir en wastafel.

VERDIEPING
Via de trap in de hal van de hoofdentrée komt u op de overloop van de verdieping, welke de toegang geeft tot de drie aanwezige slaapkamers. Op deze overloop bevinden zich ook een separaat toilet, uitgevoerd met closet en fonteintje, een met een wasmachine kast met aansluiting voor wasmachine en wasdroger, alsmede een ruime technische ruimte, die naast de opstelling van techniek ook bergruimte biedt.

Zoals gezegd bevinden zich op de verdieping 3 slaapkamers:
1. Een gezellige, kleine slaapkamer, geschikt als kinderkamer of werk- of hobbykamer.
2. Een ruime slaapkamer met veel lichtinval met de toegang tot een private doucheruimte voorzien van een inloopdouche en wastafel.
3. De spectaculaire hoofdslaapkamer met een ingebouwde gashaard, doorloop garderobe en zicht en toegang tot de “en-suite” badkamer. Deze spectaculaire badkamer is voorzien een haast vierkante dubbel persoons jacuzzi, luxe inloopdouche, closet en twee in het oog springende wastafels, al met al te noemen topkwaliteit.

TUIN
De private diepe achtertuin is gelegen op het Zuidoosten en voorzien van een klinker bestraat terras en gazon, bereikbaar via de doorloop berging maar ook voorzien van een poorttoegang via de bestrate achtertuin welke met beukenhagen grenst aan de tuin van Oncle Jean en zoals gemeld spoedig voorzien zal worden van een hoge gemetselde tuinmuur als extra afscheiding.

NADER TE VERMELDEN ZAKEN
* De besproken hoge en ook lage te metselen tuinmuur is inbegrepen in de koopsom, inclusief ook de kadastrale vergroting van het perceel ad. ca. 60 m2
* Het gehele pand is voorzien van z.g. polyurethaan gietvloeren met een afwerklaag, die, in vergelijking tot betonnen varianten, voor een relatief lichtverend en meer comfortabel gevoel zorgen. Natuurlijk kan in de woning ook een houtenvloer geplaatst worden, de deurhoogtes zijn hier reeds op aangepast.
* De villa is voorzien van vloerverwarming op basis van een WTH-systeem, waarvan de ruimtetemperatuur in de meeste ruimtes bovendien ook separaat is in testellen. CV-installatie bestaat uit een Intergas-Combi-Compact-HRE ketel in combinatie met een warmte-terugwin pomp.
* Het gehele huis is voorzien van rookmelders die op netspanning functioneren.
* Aan de voorzijde zijn automatische zonweringen aangebracht.
* Deze villawoning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen grond, bezoekers parkeerplaatsen zijn zeer nabij aanwezig.
* De semi-openbare ruimte, zoals park en toegangswegen is eigendom van de gezamenlijke stichting; Stichting Buitenplaats Marckhoek, die namens alle bewoners zorgdragen voor het beheer en onderhoud, de maandelijkse bijdrage bedraagt hiertoe ca. € 82,-.

SAMENVATTING
Een uiterst comfortabele stijlvolle zeer ruime villawoning en gebouwd onder architectuur van Buitenplaats Marckhoek met gebruikmaking van uitstekende en duurzame materialen.
Gesitueerd in een der populairste wijken dicht bij stedelijke voorzieningen, uitvalswegen, recreatie en natuur.
Optimaal wooncomfort door de ruimtelijke indeling, de grote lichtinval, de luxe keuken en de aanwezige uitvoering en uitrusting.

Top woonplezier door de uitnodigend open- en plezierige indeling, waar ook voldoende ruimte is voor privacy. Een huis, wat na een kleine aanpassing, als suggestie toegevoegd, ook geschikt voor iets grotere gezinnen, maar ook eenvoudig weer geschikt te maken voor kleinere samenstellingen. Een gunstig gelegen tuin die nog veel nieuwe mogelijkheden biedt. Een huis dat uitnodigt om op creatieve wijze de flexibele mogelijkheden steeds opnieuw te ontdekken en realiseren.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 1.350.000,- k.k.
Servicekosten per maand
€ 82,-
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Energielabel
A

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
277 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
9 m2
Perceel oppervlakte
563 m2
Inhoud
1.050 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, tv kabel, schuifpui, rookkanaal

Plan uw bezichtiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.