Tips van Thom! Hemelvaart in Breda

Het zonnetje schijnt de lucht is blauw het is Hemelvaart wat doe jij nou?! Thom weet het wel! Hij geeft je graag 4 tips voor aankomende donderdag!

Bootje huren

Wil je Breda ontdekken via het water dan is zelf een bootje huren de ultieme manier om dat te doen. Rondje varen Breda heeft verschillende maatregelen getroffen omtrent het coronavirus en omdat je zelf de schipper bent weet je altijd wie je in je bootje hebt. De boot ligt klaar bij BAAI Breda waar je opgewacht wordt door een schipper die je een uitleg geeft over alle ins en outs voor het besturen van de boot. Uiteraard krijg je ook een routekaart mee.

De Bredase binnenwateren loodsen je langs verschillende historische bezienswaardigheden en vaar je een idyllische ronde door de Singels.

klik hier om naar de website te gaan

 

Breda jazz

Als trotse sponsor van het Breda Jazz Festival betreuren wij het dat dit jaar het festival helaas niet door kan gaan. De 50ste editie van het Breda Jazz Festival is verplaatst naar 13 t/m 16 mei 2021. Wij hebben er nu al zin in. Maar helemaal geen jazz tijdens Hemelvaart dit jaar is geen optie voor de organisatie en uiteraard ook voor ons vandaar dat er een klein, online programma in elkaar is gezet genaamd ‘digi Breda Jazz Festival 2020’. Van donderdag t/m zondag zal het DigiBJF je voorzien van beeld- en geluidsmateriaal. Via de social media kanalen van het Breda Jazz Festival en de website kun je elke dag terugblikken op een paar van de beste edities van het Breda Jazz Festival. Denk hierbij aan verschillende opnames van de meest bijzondere (binnen)-concerten, sfeervolle compilatie video’s en swingende aftermovies. Daarnaast heeft de organisatie ook nog 2 toffe verrassingen in petto. Houdt de social media kanalen en de website van Breda Jazz Festival dus goed in de gaten.

klik hier om naar de facebook pagina te gaan

klik hier om naar de website te gaan

 

Thuispicknick Breda

Geen zin om te koken? Deze picknickmanden op maat zijn de oplossing. Hoewel het niet verstandig is om met zijn allen massaal te gaan picknicken in het park kun je natuurlijk wel gezellig thuis picknicken in de tuin. Picknick Breda biedt picknick manden aan op maat en voor elke gelegenheid. Je kunt een keuze maken uit een standaard picknickmand, maar er is ook de mogelijkheid om in de winkel producten te kiezen om je picknick mand mee te vullen. Naast de mand leveren ze er ook een leuk picknickkleed bij, zelf nog even aanvullen met een muziekje, kaarsjes en spelletjes en je hebt gegarandeerd een leuke dag. Tevens komen ze de picknickmand halen en brengen op de gewenste locatie.

klik hier om naar de website te gaan

 

Rondje Markdal en Mastbos

Voor de liefhebbers van natuur en beweging is een rondje door het Mastbos en het Markdal de oplossing. Het 570 hectaren Mastbos is het bekendste bos bij Breda. Het dankt zijn naam aan de vele grove dennen die vroeger ‘mastbomen’ werden genoemd.

Één van de mooiste gebieden in Breda is het natuurgebied het Markdal. In het Markdal, gevormd door de rivier de Mark, kun je bijzondere planten en vogels spotten. Hemelvaart is een uitgelezen kans om te wandelen of te fietsen door dit prachtige natuurgebied.

Tussendoor een ijsje halen in Ulvenhout? Bij Landgoed de Klokkenberg ligt een fiets- en wandelbrug over de Mark die je in enkele minuten in Ulvenhout brengt.

klik hier om naar de website te gaan

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2