Woningtaxatie

In bepaalde gevallen heeft u een taxatierapport nodig. Bijvoorbeeld voor een hypotheek, erfenis, of echtscheiding. Een taxatie vergt deskundigheid, nauwkeurigheid en een goede kennis van de lokale huizenmarkt. Allemaal zaken waar onze gecertificeerde taxateurs in uitblinken.

Woningtaxatie aanvragen

Daarbij kijken zij niet alleen naar de bouwkundige staat, maar ook naar externe factoren zoals wet- en regelgeving en bijvoorbeeld bestemmingsplannen worden in het oordeel meegewogen. Wilt u een woning laten taxeren in Breda en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Onze taxateurs zijn gecertificeerd en bevoegd om alle taxaties te mogen verrichten, waaronder NWWI taxaties. We taxeren zowel voor particuliere als professionele  opdrachtgevers, zoals financiële instellingen, advocatenkantoren en woningcorporaties.

NWWI Taxatierapport

U heeft een NWWI taxatierapport nodig als u een hypotheek wilt aanvragen voor een koopwoning in Breda en omgeving. Maar ook voor het aanvragen van een tweede hypotheek in verband met een verbouwing of voor het oversluiten van uw hypotheek. Financiële instellingen stellen hoge eisen aan een taxatierapport. De taxaties van Schonck, Schul & Compagnie worden altijd geaccepteerd.

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw huidige woning in omgeving Breda? Dan is een uitgebreid taxatierapport niet nodig. Vraag bij ons een geheel vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen kosteloos bij u langs en geven u een inschatting van de waarde.

Gratis waardebepaling aanvragen

TAXATIE

Een waardebepaling is geen volledige taxatie. In bepaalde gevallen heeft u een officiële taxatie nodig. Denk hierbij aan een erfenis of echtscheiding, of het afsluiten van een hypotheek. Onze taxateur Nicole kan u hier alles over vertellen.

Neem contact op met Nicole

Vraag een gratis waardebepaling aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2