Taxeren huis in Breda en omgeving

Zoekt u een taxateur voor een kwalitatieve woningtaxatie in Breda of omgeving? In bepaalde gevallen heeft u een taxatierapport nodig. Bijvoorbeeld voor een hypotheek, erfenis, of echtscheiding. Een taxatie vergt deskundigheid, nauwkeurigheid en een goede kennis van de lokale huizenmarkt. Allemaal zaken waar onze gecertificeerde woningtaxateurs in uitblinken. Wilt u uw huis laten taxeren in Breda, omdat u bijvoorbeeld uw huis wilt verkopen? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op. Naast Breda zijn wij o.a. actief in Breda, Bavel, Galder, Teteringen en Ulvenhout.

Woningtaxatie aanvragen

Professionele taxateur in Breda

Een professionele taxateur in Breda, dat is wat we zijn. We kijken niet alleen naar de bouwkundige staat, maar ook naar externe factoren, zoals wet- en regelgeving. Ook bestemmingsplannen worden in het oordeel meegewogen. Onze gecertificeerde taxateurs zijn bevoegd om alle woning- en bedrijfstaxaties te verrichten. Hieronder vallen ook NWWI taxaties. We taxeren zowel voor particuliere als professionele opdrachtgevers. Denk onder andere aan financiële instellingen, advocatenkantoren en woningcorporaties.

Taxatierapport van uw woning in Breda

U heeft een NWWI taxatierapport nodig als u een hypotheek wilt aanvragen. Maar ook voor het aanvragen van een tweede hypotheek in verband met een verbouwing of voor het oversluiten van uw hypotheek. Financiële instellingen stellen hoge eisen aan een taxatierapport. De taxaties van Schonck, Schul & Compagnie worden altijd geaccepteerd. Kortom: voor een professionele woningtaxatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Huis laten taxeren of gratis waardebepaling?

Heeft u nog geen concrete verhuisplannen, maar bent u wel benieuwd naar de waarde van uw woning in Breda, dan is een uitgebreid taxatierapport niet nodig. Vraag dan een geheel vrijblijvende waardebepaling aan. Wij komen kosteloos bij u langs en geven u een inschatting van de waarde. Wilt u vervolgens uw huis in Breda verkopen, dan heeft u alvast een goede eerste stap gezet!

taxateur breda

Zoek je een taxateur in Breda? Een waardebepaling is geen volledige taxatie. In bepaalde gevallen heeft u dus een officiële taxatie nodig. Denk hierbij aan een erfenis of echtscheiding, of het afsluiten van een hypotheek. Onze taxateur Nicole kan u hier alles over vertellen, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Neem contact op met Nicole

Vraag een gratis waardebepaling aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2