Makelaar Bavel – Schonck, Schul & Compagnie

Zoekt u een NVM makelaar in Bavel? Voor de aan- of verkoop van woningen, financieel advies of professionele woningtaxaties kunt u terecht bij Schonck, Schul & Compagnie. We zijn gevestigd in Breda en hebben enorm veel regionale marktkennis. Belangrijk om te weten is dat we altijd streven naar kwaliteit en daarmee halen we dus het optimale uit het vraagstuk. Wilt u uw huidige woning verkopen, dan kijken we naar uw wensen en situatie en spelen hierop in. Wij verkopen woningen in Bavel gemiddeld binnen een korte tijd en dat maakt ons als verkoopmakelaar sterk. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod woningen in de omgeving.

Makelaar Bavel met tal van voordelen

Als makelaar in Bavel en haar directe omgeving hebben we veel expertise, mede dankzij onze ervaring die we in de laatste circa 85 jaar hebben opgegaan. Ten eerste gaan we geen uitdaging uit de weg en luisteren we naar uw vraag of wens. Wij verzorgen altijd een plan op maat, geschikt voor uw situatie. Schonck, Schul & Compagnie heeft een uitgebreid portfolio en hecht waarde aan eerlijk en realistisch advies. Telt resultaat voor u, dan kunt u ervan uitgaan dat er een match is.

Huis verkopen of aankopen in Bavel

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar voor het vinden van uw droomwoning kunt u bij ons terecht. Waar anderen de handdoek in de ring gooien, zetten wij een tandje bij. Uw NVM makelaar in Bavel heeft u gevonden. Kennismaken is natuurlijk vrijblijvend. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar eerst bellen kan natuurlijk ook!

Neem vrijblijvend contact op

Gratis waardebepaling in Bavel

Laat uw woning in Bavel op waarde schatten door ons als NVM makelaar. U kunt gratis een afspraak inplannen en naderhand zit u nergens aan vast. Zo heeft u een goede indicatie van de woningwaarde. Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, komen we bij u aan huis. Een uitgebreid advies hoort er allemaal bij.

Gratis waardebepaling aanvragen

Huis verkopen met verkoopmakelaar in Bavel

Huis verkopen? Wij treden op als erkend verkoopmakelaar in Bavel en omgeving. We nemen de verantwoordelijkheid voor het hele verkooptraject en weten als geen ander hoe we uw woning in de schijnwerpers moeten zetten. Op deze manier zetten we in op een snelle verkoop, zodat u zo snel mogelijk uw volgende droom kunt najagen. Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in Bavel via Schonck, Schul & Compagnie? Vraag een adviesgesprek aan, gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Verkoopadviesgesprek aanvragen

Woning aankopen in Bavel

Plannen om een huis in Bavel te kopen? U kunt voor advies bij ons terecht, maar wilt u zich niet druk hoeven maken over biedingen doen met ontbindende voorwaarden, het beoordelen van de vraagprijs of bijvoorbeeld de juridische aspecten? Wij treden op als full service aankoopmakelaar. Daarnaast hebben we ook regelmatig nieuw aanbod op onze website. Ook kunt u uw woonwensen doorgeven. We berichten u wanneer er aanbod beschikbaar is dat relevant kan zijn voor u. Eenvoudig en handig!

Bekijk het woningaanbod

Geef je woonwensen door

Vraag een gratis aankoop adviesgesprek aan

8.9
Bekijk alle referenties

Veelgestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar treedt op als adviseur bij de aankoop of verkoop van een woning en leveren aanvullende diensten. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van uw woning in Bavel. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt u onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor u de onderhandelingen. Daarnaast treden de makelaars van Schonck Schul op als taxateurs, verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars.

Wat kost een makelaar?

Of u nu een huis gaat kopen, uw woning wilt verkopen of een taxatie uit wilt laten voeren, een makelaar kan u in veel gevallen helpen. De kosten voor een makelaar verschillen per dienst. Om een goede prijs af te geven beginnen we bij Schonck Schul altijd met een gratis adviesgesprek om de wensen helder te hebben.

Heeft u een makelaar nodig?

Wie een huis in Bavel gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie beschikken over een groot netwerk, ontzorgen u tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef u zich tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw huis of betaalt u juist niet teveel.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers in Bavel maken tegenwoordig gebruik van een aankoopmakelaar. Hoewel het niet verplicht is, wordt het als prettig ervaren om een deskundige in de arm te nemen die de lokale markt kent. Een aankoopmakelaar helpt bij de zoektocht naar jouw droomwoning, weet waar op te letten bij een bezichtiging, onderhandelt over de prijs en begeleidt bij het papierwerk bij de overdracht van een woning. Met al deze zaken helpt Schonck, Schul & Compagnie u graag bij de aankoop van uw droomhuis.Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2