Verkoopmakelaar in Breda

Verkoopmakelaar in Breda voor de verkoop van uw woning? Wij als NVM verkoopmakelaar in Breda helpen u graag. Schonck, Schul & Compagnie neemt verantwoordelijkheid, heeft lokale expertise en een breed netwerk. U wordt volledig begeleid in het verkoopproces, we hebben voortdurend contact en sturen bij waar nodig. Uw woning is optimaal onder onze aandacht en dat blijft zo tot de sleuteloverdracht. Wij werken altijd vanuit een doordacht verkoopplan en investeren in het te weten komen van alle ins en outs van uw woning en de omgeving. Wij gaan voor het beste resultaat als verkoopmakelaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Verkoopmakelaar in Breda en omgeving  

Wij als verkoopmakelaar in Breda zorgen ervoor dat u uw woning zo snel mogelijk verkoopt. Hierdoor moet uw woning opvallen tussen het aanbod. Dat vraagt om een andere aanpak. Natuurlijk is ook bij ons Funda een belangrijk onderdeel binnen het verkooppakket, maar er komt veel meer bij kijken. Met een verkoopteam dat tevens gespecialiseerd is in (online) marketing en verstand heeft van verkoopstyling voelen wij feilloos aan hoe een woning gepresenteerd moet worden. Een eerste indruk achterlaten kan maar één keer. Naast Breda zijn wij o.a. actief in Bavel, Galder, Teteringen en Ulvenhout.

Effectieve aanpak voor een optimale verkoop

Als verkoopmakelaar in Breda hebben we een geheel eigen effectieve aanpak. We belichten de elementen die uw huis zo bijzonder maken, maken professionele foto’s en kleurenbrochures en brengen uw woning onder de aandacht van de juiste doelgroep. We zetten de nieuwste internet tools in en zijn actief te vinden op social media. Kortom; dé verkoopmakelaar in Breda en omgeving.

Uw woning verkopen?

Heeft u interesse in de verkoop van uw huidige woning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom er vrijblijvend achter wat de mogelijkheden zijn. We helpen u ook graag bij de aankoop van een woning.

GRATIS verkoop ADVIESGESPREK

Gratis een verkoopadviesgesprek? Nicole is al jaren werkzaam als Register Makelaar – Taxateur (RMT). Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander en heeft een groot netwerk. Haar werk is haar hobby. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, het verbinden van mensen is haar kracht. Ze treedt kordaat op met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Succes verzekerd!

Vraag gesprek aan

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2