Makelaar Teteringen – Schonck, Schul & Compagnie

NVM makelaar in Teteringen sinds 1932. Dat maakt dat we enorm veel expertise en kennis van de markt in Teteringen hebben. Zowel voor de aankoop als verkoop van woningen, uitgebreide taxaties, hypotheekadviezen en meer kunt u bij ons terecht. Geen uitdaging gaan we uit de weg en onze professionals gaan altijd voor het optimale resultaat. En daar heeft u natuurlijk weer belang bij. We luisteren en gaan aan de slag met uw wensen. Bovendien bent u altijd verzekerd van kwaliteit, vanwege onze aansluiting bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM).

Makelaar Teteringen met oog voor resultaat

Als makelaar in Teteringen staan we bekend om onze focus op het behalen van optimaal resultaat. Geen traject is ons teveel en we bijten ons graag vast in allerlei uitdagingen. Hierbij vinden wij een reëel en eerlijk advies erg belangrijk. U staat altijd centraal en onze specialisten luisteren dan ook naar uw wensen. Wilt u optimaal resultaat bij de aan- of verkoop van uw woning, dan bent u bij Schonck, Schul & Compagnie als makelaar in Teteringen aan het juiste adres.

Huis kopen of verkopen in Teteringen

Wilt u uw huis verkopen of juist een woning aankopen in Teteringen? We kunnen u van alles vertellen, maar door persoonlijk kennis te maken krijgt u er een beter gevoel bij. Laat ons u overtuigen!

Neem vrijblijvend contact op

Gratis waardebepaling in Teteringen

Weten wat uw woning in Teteringen waard is? Wij als makelaar in Teteringen bieden u een gratis waardebepaling aan. Zo weet u wat uw woning waard is, zonder ergens aan vast te zitten. Wel zo fijn! Helemaal als u plannen heeft om op termijn uw woning te verkopen. Interesse?

Gratis waardebepaling aanvragen

Verkoop uw huis in Teteringen

Uw woning in Teteringen verkopen? Wij als NVM verkoopmakelaar weten daar raad mee. Niet alleen hebben we veel regionale marktkennis en expertise, ook hebben we een breed netwerk. Allerlei factoren die bijdragen aan een snelle verkoop met optimaal resultaat. We begeleiden u van A tot Z, promoten uw woning in Teteringen o.a. op Funda en social media en zorgen altijd voor een minimaal verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs. Wilt u meer weten over ons volledige stappenplan? Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend verkoopadviesgesprek. Laat ons u overtuigen!

Verkoopadviesgesprek aanvragen

 

Huis kopen in Teteringen via Schonck Schul

Een nieuwe woning kopen in Teteringen, daarbij helpen we u graag en handje. Er komen tal van zaken op u af. Is de vraagprijs reëel? Hoe zit het met de juridische zaken? Wat is de bouwkundige staat van de woning die je op het oog hebt? Kortom, allerlei vragen waarmee wij u helpen. Zo weet u altijd dat u de beste aankoop doet. Laten we samen op zoek gaan naar uw droomwoning!

Bekijk het woningaanbod

Geef je woonwensen door

Vraag een gratis aankoop adviesgesprek aan

Verkoper 't Zand 43

Fijne samenwerking met Schonck, Schul & Compagnie! Huis erg snel verkocht, snelle schakeling, goed contact met backoffice en makelaars.

9,0

Verkoper Laurenspark 55

Prettig contact, houdt zich intensief bezig met de verkoop van je huis, Goede feedback na bezichtigingen en uitstekende advisering mbt gedane biedingen.

9,3

Verkoper Groot Ypelaardr. 23

Het contact met Ietje Goossen was heel goed zowel in de aanloop naar de verkoop als tijdens de onderhandelingen vonden wij.

8,5

Veelgestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar treedt op als adviseur bij de aankoop of verkoop van een woning en leveren aanvullende diensten. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van uw woning in Teteringen. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt u onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor u de onderhandelingen. Daarnaast treden de makelaars van Schonck Schul op als taxateurs, verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars.

Wat kost een makelaar?

Of u nu een huis gaat kopen, uw woning wilt verkopen of een taxatie uit wilt laten voeren, een makelaar kan u in veel gevallen helpen. De kosten voor een makelaar verschillen per dienst. Om een goede prijs af te geven beginnen we bij Schonck Schul altijd met een gratis adviesgesprek om de wensen helder te hebben.

Heeft u een makelaar nodig?

Wie een huis in Teteringen gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie beschikken over een groot netwerk, ontzorgen u tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef u zich tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw huis of betaalt u juist niet teveel.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers in Teteringen maken tegenwoordig gebruik van een aankoopmakelaar. Hoewel het niet verplicht is, wordt het als prettig ervaren om een deskundige in de arm te nemen die de lokale markt kent. Een aankoopmakelaar helpt bij de zoektocht naar jouw droomwoning, weet waar op te letten bij een bezichtiging, onderhandelt over de prijs en begeleidt bij het papierwerk bij de overdracht van een woning. Met al deze zaken helpt Schonck, Schul & Compagnie u graag bij de aankoop van uw droomhuis.Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2