Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten is waar wij ons met onze dochteronderneming COMPAGNIE Vastgoedontwikkeling op richten. Blijven ontwikkelen met als essentie het creëren van meerwaarde is binnen het vastgoed een avontuur dat we steeds opnieuw aangaan. Wij zijn het liefst in een vroeg stadium betrokken bij ontwikkelingen. Dat geeft meer mogelijkheden om verwachtingen te overtreffen. Samen met onze klanten komen we tot het meest ultieme plan. We kennen de kick als het lukt en zijn daarom enorm gedreven om dat stadium bij elk vastgoedvraagstuk te bereiken.

Naar Compagnie.nl

Passie voor nieuwbouw

Vanuit onze passie voor nieuwbouw en het willen bijdragen aan de meerwaarde voor onze leefomgeving, zetten we onze krachten in. We staan voor: persoonlijke betrokkenheid, professionele deskundigheid, creativiteit en eigenheid. De dagelijkse samenwerking met onze collega´s houdt ons scherp. In ieder van ons schuilt een topsportmentaliteit: we gaan tot het uiterste voor het beste resultaat en we zijn niet snel tevreden.

Onze rol

We houden van uitdagende en avontuurlijke vastgoedvraagstukken, zodat we onze creativiteit en flexibiliteit maximaal kunnen aanspreken. We komen tot ons recht als conceptontwikkelaar, als gedelegeerd (gebieds)ontwikkelaar of als vastgoedadviseur, maar altijd met een eigen stempel en visie. De kennis die we met meer dan twintig jaar makelaardij (bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij) hebben opgebouwd, onderscheidt ons.

Onze focus

Onze eerste focus ligt op West-Brabant in het bijzonder Breda, Bavel, Ulvenhout, Teteringen, Galder, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal met de daarbij behorende randgemeenten. We kennen dit gebied op ons duimpje, gewoon omdat we er middenin staan. We laten ons overigens niet tegenhouden door stads- en dorpsgrenzen. Ons werkgebied is daarmee niet beperkt tot West-Brabant, maar zelfs tot ver daarbuiten. Gesterkt door deze ervaringen staan we open voor elke vervolgroute.

Onze ervaring

In meer dan twintig jaar ervaring in vastgoedontwikkeling hebben wij een gevarieerd portfolio opgebouwd, waarin wel een duidelijke lijn valt te ontdekken. Onze projecten zijn altijd spraakmakend, maar voegen zich naar verloop van tijd in het collectief geheugen als of ze er altijd gestaan hebben. Zo transformeerden en ontwikkelden wij de Teodur Verffabriek locatie naar de meest gewilde woonwijk van Breda: het Wagemakerspark.

We pakken graag de rol van initiatiefnemer tot adviseur in de breedste zin van het woord. Wij beperken ons niet tot een enkel type vastgoed. We houden van uitdagingen en zijn lekker eigenwijs.

Onze partners

Wanneer je op een intensieve manier werkt in projecten selecteer hiermee ook de partners uit. Architecten, landschapsarchitecten, vormgevers, technisch adviseurs, juridisch adviseurs e.d. die op een gelijke wijze in dit soort vastgoedontwikkelingstrajecten staan. Allemaal gedegen en kwalitatieve partners, die zich manifesteren door veel creativiteit en doorzettingsvermogen. Natuurlijk is een zelfde eigenwijsheid ook bij hen aanwezig, maar staat het doel en het resultaat altijd voorop.

Bekijk Compagnie.nl

richard schul – ceo

Richard Schul is een echte allround professional en het boegbeeld van Schonck, Schul & Compagnie. Gedreven als hij is, gaat hij altijd voor het beste resultaat.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2