Gerealiseerd

Wij varen graag voort op de overtuiging van Schonck, Schul & Compagnie: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’. Daarmee gaan wij dan ook geen uitdaging uit de weg en pakken graag de rol van initiatiefnemer tot adviseur in de breedste zin van het woord. De uitdaging die wordt voorgelegd kan dan ook niet groot en uitdagend genoeg zijn.

Hier een greep uit de gerealiseerde projecten waar wij trots op zijn.

Gerealiseerde projecten

Ginnekenhof

Het Ginnekenhof is een project met een bewogen geschiedenis. Nadat het project al in 2002 geheel was verkocht, werd het getroffen door de vernietiging van de onderliggende vergunning door de Raad van State. In 2004 is het project in ongewijzigde vorm wederom succesvol door Schonck, Schul & Compagnie op de markt gebracht.

Meer over dit project

Buitenplaats Marckhoek

Buitenplaats Marckhoek bestaat uit 53 luxe koopvilla-appartementen, 23 luxe huurappartementen en 15 grondgebonden woningen, te weten patiowoningen in een sprekende monumentale ‘DUDOK’ architectuur met een luxe hoogwaardige afwerking.

Meer over dit project

Wagemakerspark

Het Wagemakerspark, de woningbouw tophit van Breda, is een binnenstedelijke woningbouwontwikkeling op het voormalig bedrijfsterrein (met een grootte van ca. 6 hectare) van Teodur N.V. Het Wagemakerspark is verdeeld in vijf fasen, geheel in de vrije sector en geldt als een der meest aantrekkelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Breda.

Meer over dit project

Hotel Nassau

Hotel Nassau in Breda is een schitterend voorbeeld van de wijze waarop (rijks)monumentaal historisch Erfgoed een tweede leven mag krijgen. De historische waarde is in al haar details bewaard gebleven en is daarmee een parel voor de stad Breda geworden.

Meer over dit project

Project Maurits – Mauritssingel Breda

Met respect voor het verleden hebben wij samen met Steenco een locatie aan de Mauritssingel in Breda herontwikkeld. Om precies te zijn, op de plek waar ooit de Drankengroothandel Priem zat en later Kringloopwinkel ‘t Opstapje.

Meer over dit project

Op Dreef in Princenhage

Op een locatie die velen een doorn in het oog was met een onbewoonbaar verklaard pand en bouwvallige opstallen is In samenwerking met de dorpsraad Princenhage, gemeente Breda, omwonenden en geïnteresseerden kwam het plan “Op Dreef in Princenhage” tot stand gekomen.

Meer over dit project

Isabella Siemons – Nieuwbouw makelaar

Isabella is de echte ‘duizendpoot’ binnen het makelaarsteam en een echte aanpakker. Met haar gevoel voor humor is zij echt een bindende factor binnen ons team. Door haar optimale inzet en haar zeer sociale karakter krijgt ze heel veel voor elkaar.

Neem vrijblijvend contact op

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2