In ontwikkeling

Ensemble, de entree van het Ginneken

Aan de rand van Het Ginneken, achter de hoge bomen aan de Keermanslaan verrijst nieuwbouwproject ENSEMBLE. Het project omvat 32 luxe afgewerkte appartementen met een eigen parkeerplaats. De appartementen op de verdiepingen hebben een programma variërend van een driekamerappartement tot penthouses van ca. 160 m² met 40 m² buitenruimte. Tevens worden er 10 ruime eengezinswoningen ontwikkeld met een kavelgrootte tot wel 200m².

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de verkoop van dit unieke project in Het Ginneken? Schrijf u dan nu in! Dan houden wij u op de hoogte en bent u er als eerste bij als de verkoop start!

Nu inschrijven klik hier

Costafiore Gardens, Spanje

In het authentiek Estepona, één van de charmantste en begeerde plekken aan de Costa del Sol,  worden op dit moment 35 moderne appartementen ontwikkeld. Meeste van de appartementen bieden zeezicht en de 7 penthouses hebben een groot terras met privé zwembad! De appartementen zijn op loopafstand van het strand en dichtbij exclusieve golfbanen.

Meer over dit project

Landgoed de Klokkenberg

Na ca. 11 jaar leeg te hebben gestaan wordt De Klokkenberg, op initiatief van Schonck, Schul & Compagnie herontwikkeld op basis van een geheel eigen visie. De opgave van de herontwikkeling van Landgoed De Klokkenberg betreft niet het ontwikkelen van een seniorencompound met appartementen, zoals in eerdere planvoeringen, maar het ontwikkelen van een gevarieerd wijk waarin het Rijksmonument centraal staat.

Meer over dit project

Galvanitasfabriek

Galvanitas (stoelenfabrikant) is in 1934 opgericht en is ruim 63 jaar gehuisvest geweest op de locatie aan het Wilhelminakanaal. Sinds begin 2016 staat de fabriek leeg. Wij zijn sinds begin december 2016 als ontwikkelaar ingeschakeld om deze locatie te herontwikkelen en in de markt te zetten.

Meer over dit project

Abdis van Thornstraat

Op de voormalige locatie van Van Halderen/Unica Installatietechniek zijn wij bezig met een transformatieproces van bedrijvigheid naar wonen. Deze centrumlocatie is bij uitstek geschikt voor gezinswoningen, om zo een verjonging van het centrum van Oosterhout te stimuleren.

Backer en Rueb Fabriek

SS&C adviseert de bewoners van de wijk De Belcrum bij haar gang tot  het behoud van de Backer & Rueb hallen. Deze hallen zijn gelegen op de locatie ‘Havenkwartier’ te Breda. Gezamenlijk is er reeds gezorgd dat de Backer & Rueb hallen en een deel van de voormalige Van Puijfelik fabriek gerespecteerd blijven in de toekomstige herontwikkeling van de locatie.

Meer over dit project

Parc Heilaar

Het Heilaarpark is gelegen ten Noord Westen van het Historische centrum van Breda. Het gebied wordt ontsloten door de Westerparkweg en de Ettensebaan. Door de landschappelijke kwaliteiten van de locatie en het uitgewerkte stedenbouwkundige plan ontstaat er een bijzonder woonmilieu met woningen op royale en groene kavels.

Meer over dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2