In ontwikkeling

Thuis in Teteringen

Nieuw aanbod! In het voormalige kerkdorp Teteringen, nu een sfeervolle buitenwijk van Breda, worden 27 nieuwe woningen gebouwd. Onder de naam Thuis in Teteringen komen er nieuwbouwwoningen in diverse typen.

Meer over dit project

Abdis van Thornstraat

Op de voormalige locatie van Van Halderen/Unica Installatietechniek zijn wij bezig met een transformatieproces van bedrijvigheid naar wonen. Deze centrumlocatie is bij uitstek geschikt voor gezinswoningen, om zo een verjonging van het centrum van Oosterhout te stimuleren.

Galvanitas

Galvanitas (stoelenfabrikant) is in 1934 opgericht en is ruim 63 jaar gehuisvest geweest op de locatie aan het Wilhelminakanaal. Sinds begin 2016 staat de fabriek leeg. Wij zijn sinds begin december 2016 als ontwikkelaar ingeschakeld om deze locatie te herontwikkelen en in de markt te zetten.

Meer over dit project

Landgoed de Klokkenberg

Na ca. 11 jaar leeg te hebben gestaan wordt De Klokkenberg, op initiatief van Schonck, Schul & Compagnie herontwikkeld op basis van een geheel eigen visie. De opgave van de herontwikkeling van Landgoed De Klokkenberg betreft niet het ontwikkelen van een seniorencompound met appartementen, zoals in eerdere planvoeringen, maar het ontwikkelen van een gevarieerd wijkje waarin het Rijksmonument centraal staat.

Meer over dit project

Backer en Rueb Fabriek

SS&C adviseert de bewoners van de wijk De Belcrum bij haar gang tot  het behoud van de Backer & Rueb hallen. Deze hallen zijn gelegen op de locatie ‘Havenkwartier’ te Breda. Gezamenlijk is er reeds gezorgd dat de Backer & Rueb hallen en een deel van de voormalige Van Puijfelik fabriek gerespecteerd blijven in de toekomstige herontwikkeling van de locatie.

Meer over dit project

Parc Heilaar

Het Heilaarpark is gelegen ten Noord Westen van het Historische centrum van Breda. Het gebied wordt ontsloten door de Westerparkweg en de Ettensebaan. Door de landschappelijke kwaliteiten van de locatie en het uitgewerkte stedenbouwkundige plan ontstaat er een bijzonder woonmilieu met woningen op royale en groene kavels.

Meer over dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2