Makelaar Ulvenhout – Schonck, Schul & Compagnie

Al ruim 85 jaar zijn wij actief als NVM makelaar in Ulvenhout. Niet voor niets zijn we als de beste ingevoerd in ons marktgebied. Bij zowel het aankopen als verkopen van woningen beschikken onze professionals over de juiste kennis en kunde om het optimale resultaat te behalen. Wij als makelaar in Ulvenhout zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM). Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit. En dat is wel zo prettig!

Makelaar Ulvenhout met uitgebreid portfolio

Als erkend makelaar in Ulvenhout kunnen we bouwen op een gevarieerd portfolio. Zelfs huizen waarvan de verwachting was dat de verkoop moeizaam zou verlopen, hebben we weten te verkopen. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Natuurlijk is een eerlijk en reëel advies hierbij erg belangrijk. Daarnaast gaan we altijd voor het beste resultaat. Het verschil tussen de vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs blijkt niet voor niets het kleinst in vergelijking tot andere makelaars in Ulvenhout en omgeving.

Woning aan- of verkopen in Ulvenhout

Wilt u uw huidige woning in Ulvenhout verkopen of zoekt u juist een nieuwe woning? Met onze onderscheidende aanpak zetten wij ons graag in voor u. Daar waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat er bij ons een tandje bij. De uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. Heeft u een NVM makelaar in Ulvenhout en omgeving nodig? Schonck, Schul & Compagnie!

Neem vrijblijvend contact op

Gratis waardebepaling in Ulvenhout

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in Ulvenhout? Plan dan nu een afspraak in. Wij als makelaar in Ulvenhout bieden u namelijk, geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning aan. Zonder prijskaartje, maar wel geheel op maat. U ontvangt passend en uitgebreid advies van ons. Daarnaast luisteren we echt naar ú.

Gratis waardebepaling aanvragen

Uw huis verkopen in Ulvenhout

Wij als NVM verkoopmakelaar helpen u graag met het verkopen van uw woning in Ulvenhout. Schonck, Schul & Compagnie neemt verantwoordelijkheid, heeft lokale expertise en een breed netwerk. Wij begeleiden u gedurende het volledige traject en promoten uw woning optimaal. Denk o.a. aan aandacht op Funda en social media. Wilt u meer weten over ons succesvolle stappenplan? Vraag dan nu een gratis verkoop adviesgesprek aan en wij overtuigen u.

Verkoopadviesgesprek aanvragen

 

Een huis kopen in Ulvenhout

Bij het kopen van een woning in Ulvenhout komen veel zaken op u af. Hoe reëel is de gestelde vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden en zo ja, welke? Is de woning bouwkundig in orde? Wij als aankoopmakelaar in Ulvenhout weten raad! Vind uw droomhuis in Ulvenhout met een van onze methoden:

Bekijk het woningaanbod

Geef je woonwensen door

Vraag een gratis aankoop adviesgesprek aan

8.9
Bekijk alle referenties

Veelgestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar treedt op als adviseur bij de aankoop of verkoop van een woning en leveren aanvullende diensten. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van uw woning in Ulvenhout. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt u onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor u de onderhandelingen. Daarnaast treden de makelaars van Schonck Schul op als taxateurs, verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars.

Wat kost een makelaar?

Of u nu een huis gaat kopen, uw woning wilt verkopen of een taxatie uit wilt laten voeren, een makelaar kan u in veel gevallen helpen. De kosten voor een makelaar verschillen per dienst. Om een goede prijs af te geven beginnen we bij Schonck Schul altijd met een gratis adviesgesprek om de wensen helder te hebben.

Heeft u een makelaar nodig?

Wie een huis in Ulvenhout gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie beschikken over een groot netwerk, ontzorgen u tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef u zich tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw huis of betaalt u juist niet teveel.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers in Ulvenhout maken tegenwoordig gebruik van een aankoopmakelaar. Hoewel het niet verplicht is, wordt het als prettig ervaren om een deskundige in de arm te nemen die de lokale markt kent. Een aankoopmakelaar helpt bij de zoektocht naar jouw droomwoning, weet waar op te letten bij een bezichtiging, onderhandelt over de prijs en begeleidt bij het papierwerk bij de overdracht van een woning. Met al deze zaken helpt Schonck, Schul & Compagnie u graag bij de aankoop van uw droomhuis.Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2