Partners, Samenwerkingen & Sponsoring

Schonck, Schul & Compagnie gelooft in “samen doen”. Samen weten we meer, samen ontdekken we meer en samen creëren we meer. Hieronder een klein overzicht van de verschillende bedrijven, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties in Breda die wij met trots onze partners mogen noemen.

Van Loon

Bij onze partner Van Loon bent u op het goede adres voor uw hypotheek, verzekeringen, en pensioen. Het maken van de juiste keuzes voor een schadeverzekering, hypotheek, bedrijfspensioen of werknemers- of bedrijfsverzekeringen kan complex zijn. Zij helpen u graag persoonlijk met uw vraag of probleem door u te adviseren, samen de best mogelijke oplossing te bedenken en deze vervolgens goed voor u te regelen. Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan nu een kijkje op de website van Van Loon

klik hier voor meer informatie

RAW INTERIORS

Sinds 2021 is Schonck, Schul & Compagnie partner met RAW INTERIORS

In elk advies op maat zoeken zij naar de ultieme mix van de juiste meubels, verfijnde natuurlijke materialen zoals mooie marmers en luxe houtsoorten en one of a kind decoraties. Daarbij hebben zij continu aandacht voor de identiteit van de bewoners en de relatie tussen binnen en buiten. We hebben alle expertises in huis waarmee zij projecten realiseren in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een enkel accessoire waarmee het huidige interieur een fijne impuls krijgt, of een compleet turnkey project: iedere klant is van harte welkom. Ons advies is altijd persoonlijk en op maat, met de juiste balans tussen schoonheid en leefbaarheid.

klik hier voor meer informatie

VV Baronie

Schonck, Schul & Compagnie is sinds 2018 trotse sponsor van een van de oudste voetbal verenigingen van Breda; VV Baronie.

VV Baronie is een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief, competitief en topsportniveau beoefend kan worden zowel lokaal, regionaal als landelijk.
Zij gaan voor het hoogst haalbare, waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd en sportieve prestaties en plezier uitstekend samengaan.

klik hier voor meer informatie

Stichting Bruisend Ginneken

Schonck, Schul & Compagnie is trotse hoofdsponsor van Stichting Bruisend Ginneken.

Onder de naam ‘Zomer- en Winterfestival Ginneken nu en in de toekomst’ is Stichting Bruisend Ginneken in 2004 gestart met de ontwikkeling en ontplooiing van activiteiten in het Ginneken. Met elkaar willen zij de bezoekers naar de toekomst toe een steeds ruimer, veelzijdiger en kwalitatief goed aanbod bieden. Een interactieve presentatie van al het cultureel, kunstzinnig, sportief en recreatief aanbod dat Breda en omgeving rijk is.

klik hier voor meer informatie

Stichting Help ons Helpen

Sinds 2020 is Schonck, Schul & Compagnie trotse partner van de stichting Help ons helpen.

Er is veel ‘stille’ armoede: het is vaak niet zichtbaar dat kinderen zonder ontbijt de deur uit moeten of rekeningen niet meer betaald kunnen worden. Van de ruim 7 miljoen huishoudens in 2014 moesten er 734.000 rondkomen van een inkomen onder de lage-inkomensgrens, dat is 10% van alle huishoudens. De missie van Help ons Helpen is om sociale verandering te creëren door de hulp van een kringloop winkel waar mensen met een zeer kleine beurs terecht kunnen. Met de belangrijkste factor dat hun huis een thuis moet worden.

klik hier voor meer informatie

BoArte Cultuur en Bedrijf

Sinds 2017 is Schonck, Schul & Compagnie partner van de Stichting Boarte.

De doelstelling van de Stichting BoArte is het culturele leven in Breda en omgeving te bevorderen voor het bedrijfsleven. Sommige evenementen zijn gericht op het onderhouden van contacten tussen de deelnemende organisaties, andere evenementen zijn bedoeld om de banden tussen de deelnemende organisaties en hun relaties aan te halen.

De Stichting BoArte maakt bij haar activiteiten vooral gebruik van bestaande culturele instellingen en historische gebouwen in Breda en omgeving. Zij levert hiermee een bijdrage aan de bevordering van het culturele klimaat in de stad en aan de aantrekkingskracht voor economische activiteiten in de regio.

klik hier voor meer informatie

ConnectTotaal

ConnectTotaal, onze erkende partner op het gebied van telecommunicatie, ICT, beveiliging en toegangscontrole. ConnectTotaal biedt maatwerkoplossingen voor uw smart home. Van telefonie, internet zonder zorgen, inbraakbeveiligingssystemen tot interactieve tv in HD- of 4K-kwaliteit. Als totaaloplosser bieden zij een ruim aanbod aan innoverende producten.

klik hier voor meer informatie

JongWonen kastsystemen 

Onze partner JongWonen kastsystemen is een gespecialiseerder bedrijf op het gebied van kasten; standaard & maatwerk in Breda en verre omgeving. Met een eigen montageteam, lid van CBW, slaapkamerkasten, inloopkasten, woonkamerkasten, boekenkasten kantooroplossingen en garderobes voor in uw nieuwe woning staan opgesteld in de 1000 m2 showroom. Laat u verrassen door de honderden mogelijkheden wat betreft sferen, maten, kleuren, prijs/kwaliteit en verhoudingen van de kastprogramma’s. Voor ieder wat wils, van een standaard kast tot maatwerk.

klik hier voor meer informatie

Stichting Kielegat

Als echte carnavals liefhebbers kan Schonck, Schul & Compagnie niet achter blijven om sponsor te zijn van een de mooiste evenement van het jaar; Carnaval in Breda.  Sinds 2019 zijn wij dan ook een van de top sponsors van De Stichting Kielegat.

klik hier voor meer informatie

Stichting Kielegats Carnavals Museum

Als echte carnavals liefhebbers kan Schonck, Schul & Compagnie niet achter blijven om sponsor te zijn van een de mooiste evenement van het jaar; Carnaval in Breda.  Sinds 2018 zijn wij dan ook een van de sponsors van De Stichting Kielegats Carnavals Museum.

klik hier voor meer informatie

Stichting Ginnekens Carnaval 't lestogenblik

Als echte carnavals liefhebbers kan Schonck, Schul & Compagnie niet achter blijven om sponsor te zijn van een de mooiste evenement van het jaar; Carnaval in Breda.  Sinds 2013 zijn wij dan ook een van de sponsors van De Stichting ’t lestogenblik

klik hier voor meer informatie

Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival is sinds 1971 een jaarlijks vier dagen durend jazzevenement in de mooiste binnenstad van Nederland; Breda. Het is een van de oudste en bekendste jazzfestivals van Nederland. Het wordt gehouden op Hemelvaartsdag, de vrijdag en het weekend daarna. Sinds 2019 is Schonck, Schul & Compagnie partner van de Stichting Breda Jazz Festival.

klik hier voor meer informatie

Push Breda

Schonck, Schul & Compagnie is sinds 2015 trotse sponsor van een van de oudste hockey verenigingen van Breda; Push.

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey, G-hockey en E-hockey.

 

klik hier voor meer informatie

B.N.M.H.C. Zwart-Wit

Schonck, Schul & Compagnie is sinds 2015 trotse sponsor van een van de oudste hockey verenigingen van Breda; B.N.M.H.C. Zwart-Wit.

De Bredase Hockey Vereniging Zwart-Wit is een hockeyvereniging met ruim 1.800 leden. De vereniging is opgericht in 1931 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van hockey.

 

klik hier voor meer informatie
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2