Verhuurmakelaar

Heeft u een woning welke u wilt verhuren voor een tijdelijke duur of voor onbepaalde tijd? Dan bent u bij Schonck, Schul & Compagnie Breda aan het juiste adres. Schonck, Schul & Compagnie gaat voor u op zoek naar de juiste match. Wij kunnen uw woning zowel op pararius en Funda aanbieden. In overleg met u maken we een brochure welke digitaal voor elke potentiële huurder te downloaden is. Naast Breda zijn wij o.a. actief in Bavel, Galder, Teteringen en Ulvenhout.

Indien een geschikte kandidaat gevonden is wordt deze uitgenodigd om uw woning te bezichtigen. Wanneer uw woning daadwerkelijk matcht met de huurder wordt deze gescreend. Dit o.a. doormiddel van de identiteitspapieren, recente salarisspecificatie en eventuele werkgeversverklaring of accountantsverklaring op te vragen en te beoordelen. Indien er een match is wordt de huurovereenkomst opgemaakt welke na uw goedkeuring ondertekend wordt door de huurder. Indien deze door u en de huurder ondertekend is en de waarborgsom op uw bankrekening staat zal de sleutel worden overgedragen aan de huurder. Bij de overdracht wordt een inspectierapport opgemaakt waarin de huurder tekent voor de huidige staat van het gehuurde.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2