Makelaar Breda – Schonck, Schul & Compagnie

Zoekt u een NVM makelaar in Breda? Bij Schonck, Schul & Compagnie, gevestigd aan de Fatimastraat, kunt u terecht voor de aan- of verkoop van woningen, financieel advies of professionele woningtaxaties. Wij verkopen woningen in Breda gemiddeld binnen een korte tijd en dat maakt ons als verkoopmakelaar sterk. Bekijk ons actuele aanbod in Breda.

Een makelaar in Breda met tal van voordelen

Als makelaar in Breda en haar directe omgeving hebben we veel expertise. En dat zeggen we niet zomaar, want we zijn al sinds 1932 actief in Breda. We gaan geen uitdaging uit de weg en luisteren naar uw vraag of wens. Wij verzorgen altijd een plan op maat, geschikt voor uw situatie. Schonck, Schul & Compagnie heeft een uitgebreid portfolio en hecht waarde aan eerlijk en realistisch advies. Telt resultaat voor u, dan kunt u ervan uitgaan dat er een match is.

De stad Breda

Breda telt 180.000 inwoners en is daarmee de derde grootste stad van Noord-Brabant. Deze van oudsher belangrijke stad is volop in ontwikkeling op het gebied van cultuur, winkelaanbod, onderwijs, sport en gezondheidszorg. Belangrijke wijken zijn o.a. Ginneken, Blauwe Kei, Boeimeer, Sportpark 1 en 2, Ruitersbos, Overakker, Zandberg, Breda -Zuid en Breda Zuid-Oost. Ons kantoor ligt iets ten zuiden van het centrum en is zowel vanuit het centrum als de A27 makkelijk bereikbaar.

Aan- en verkoopmakelaar Breda

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar voor het vinden van uw droomwoning kunt u bij ons terecht. Waar anderen de handdoek in de ring gooien, zetten wij een tandje bij. Uw NVM makelaar in Breda heeft u gevonden. Kennismaken is natuurlijk vrijblijvend. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar eerst bellen kan natuurlijk ook!

Schonck, Schul & Compagnie Makelaars Breda

Onze makelaars Paul Mol, Nicole van Poppel, Tamara Smit en Ietje Goossens staan tijdens het gehele proces persoonlijk aan uw zijde. Ze hebben een uitgebreid netwerk bestaande uit diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij zodat u weet waar u aan toe bent. Ook voor een makelaar in Bavel, Galder, Teteringen en Ulvenhout bent u bij Schonck Schul aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op

Nicole van Poppel

Register Makelaar – Taxateur NVM


06 34 88 65 34

n.vanpoppel@schonckschul.com

Tamara Smit

Kandidaat Register Makelaar – Taxateur NVM


06 81 26 29 11

t.smit@schonckschul.com

Ietje Goossens

Assistent Register Makelaar – Taxateur NVM

06 53232714
i.goossens@schonckschul.com

Thom van Ginkel

Commercieel Medewerker Binnendienst

06 23 28 90 88
t.vanginkel@schonckschul.com

Barbara Huisman

Commercieel Medewerker Binnendienst
Front-Office

076  56 56 056
b.huisman@schonckschul.com

Paul Mol

Coördinator Bestaande Bouw Makelaardij

076 56 56 056
p.mol@schonckschul.com

Locatie

Schonck Schul & Compagnie is al sinds 1932 dé makelaar van Breda. Ons pand aan de Fatimastraat weerspiegelt de persoonlijkheid van ons als makelaar. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk.

Gratis waardebepaling in Breda

Laat uw woning in Breda op waarde schatten door ons als NVM makelaar. U kunt gratis een afspraak inplannen en naderhand zit u nergens aan vast. Zo heeft u een goede indicatie van de woningwaarde. Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, komen we bij u aan huis. Een uitgebreid advies hoort er allemaal bij.

Gratis waardebepaling aanvragen

8.9
Bekijk alle referenties

Veelgestelde vragen

Heeft u een makelaar nodig?

Wie een huis in Breda gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie Breda beschikken over een groot netwerk, ontzorgen u tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef u zich tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw huis of betaalt u juist niet teveel.

Hoe helpt een makelaar u?

Binnen de makelaardij bestaat het onderscheid tussen een verkoop- en aankoopmakelaar. Een verkoopmakelaar begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van uw woning in Breda. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie Makelaars kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt u onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor u de onderhandelingen.

Wat is een NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer u kiest voor een NVM makelaar, weet u zeker dat het makelaarskantoor voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Schonck Schul & Compagnie is als NVM makelaar trots op de uitmuntende service en kwaliteit die wordt geleverd.Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2