Makelaar Galder – Schonck, Schul & Compagnie

Niet voor niets zijn wij als NVM makelaar in Galder al ruim 85 jaar volop actief op diverse gebieden. Denk hierbij aan verkoop- en aankoopmakelaardij, maar ook hebben we specialisten op het gebied van taxaties en waardebepalingen. Iedereen gaat tot het uiterste en persoonlijkheid staat daarbij voorop. Er wordt geluisterd en ingespeeld met een plan op maat. Doordat we maatwerk leveren, weten we altijd de beste resultaten te behalen. Bovendien zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken. Dit waarborgt onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ga voor resultaat met ons als makelaar in Galder

Als erkend makelaar in Galder kunt u vertrouwen op Schonck, Schul & Compagnie. Niet alleen hebben we een uitgebreid portfolio en expertise, al sinds 1932. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit, professionaliteit en resultaat. We worden hoog beoordeeld op klantvriendelijkheid en gaan altijd voor de beste uitkomst:

  • Kleine verschillen tussen de vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs
  • Snelle verkoopperiode
  • (Ver)kooptraject op maat
  • Kwaliteit door expertise, kennis en aansluiting met NVM

Aan- en verkoopmakelaar in Galder

In Galder zijn we o.a. actief als aan- en verkoopmakelaar. Heeft u verhuisplannen of bent u op zoek naar een nieuwe woning die helemaal aansluit op uw woonwensen? We leggen onze onderscheidende aanpak graag aan u voor. Laten we hiervoor eens persoonlijk kennis maken. Het is kosteloos én vrijblijvend. Dat betekent dat u naderhand nergens aan vast zit, maar wel weet wat de mogelijkheden zijn. Dat is Schonck, Schul & Compagnie!

Neem vrijblijvend contact op

Woningwaarde in Galder

Nieuwsgierig naar de waarde van uw woning in Galder? Of hebt u op termijn verkoopplannen en wilt u alvast een realistische indicatie? Ga dan voor een gratis waardebepaling. We komen gratis aan huis met uitgebreid advies en schatten uw woning op waarde. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn en het is gratis én vrijblijvend. Bij interesse kun je contact met ons opnemen of direct een aanvraag indienen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Huis verkopen in Galder

Het verkopen van uw woning in Galder, daarmee helpen we u graag. Als NVM makelaar weten we precies wat er speelt in de huidige markt. We hebben een breed netwerk en specialisten met veel expertise en kunde. We gaan er voor de volle 100% in en zorgen voor een snelle verkoopperiode waarbij we ons vasthouden van een verkoopplan dat op maat is gemaakt voor u. We zetten uw woning in de schijnwerpers, melden uw woning aan op Funda en diverse social media platforms, verzorgen professionele fotografie en meer. Kom vrijblijvend achter alle mogelijkheden die we bieden!

Gratis verkoopadviesgesprek aanvragen

De aankoopmakelaar die u zoekt

Als aankoopmakelaar in Galder verzorgen we het volledige traject voor u op zoek naar uw droomwoning. Samen bekijken we welke woning naadloos aansluit op uw woonwensen en uw familieleden. We adviseren u transparant en persoonlijk en begeleiden u van A tot Z. U hoeft zich niet druk te maken over juridische aspecten, het uitbrengen van biedingen en de bijbehorende onderhandelingen. U kunt erop vertrouwen dat wij als NVM makelaar samen met u tot de beste koop komen.

Bekijk het woningaanbod

Geef je woonwensen door

Vraag een gratis aankoop adviesgesprek aan

8.9
Bekijk alle referenties

Veelgestelde vragen

Wat doet een makelaar?

Een makelaar treedt op als adviseur bij de aankoop of verkoop van een woning en leveren aanvullende diensten. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie begeleidt het volledige proces tijdens de verkoop van uw woning in Galder. Een verkoopmakelaar van Schonck, Schul & Compagnie kan onder andere de vraagprijs vaststellen, het huis actief aanbieden en contact onderhouden met geïnteresseerde partijen. De aankoopmakelaar helpt u onder andere bij het zoeken naar een woning, ondersteunt tijdens de bezichtiging en voert voor u de onderhandelingen. Daarnaast treden de makelaars van Schonck Schul op als taxateurs, verhuurmakelaars en bedrijfsmakelaars.

Wat kost een makelaar?

Of u nu een huis gaat kopen, uw woning wilt verkopen of een taxatie uit wilt laten voeren, een makelaar kan u in veel gevallen helpen. De kosten voor een makelaar verschillen per dienst. Om een goede prijs af te geven beginnen we bij Schonck Schul altijd met een gratis adviesgesprek om de wensen helder te hebben.

Heeft u een makelaar nodig?

Wie een huis in Galder gaat kopen of verkopen, vraagt zich mogelijk af of het noodzakelijk is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Uit ervaring blijkt dat dit een verstandige keuze is. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie beschikken over een groot netwerk, ontzorgen u tijdens de (ver)koop en zijn ervaren in het onderhandelen. Hierdoor hoef u zich tijdens de aan- of verkoop van een woning geen zorgen te maken over complex papierwerk. Verder ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor uw huis of betaalt u juist niet teveel.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Veel huizenkopers in Galder maken tegenwoordig gebruik van een aankoopmakelaar. Hoewel het niet verplicht is, wordt het als prettig ervaren om een deskundige in de arm te nemen die de lokale markt kent. Een aankoopmakelaar helpt bij de zoektocht naar jouw droomwoning, weet waar op te letten bij een bezichtiging, onderhandelt over de prijs en begeleidt bij het papierwerk bij de overdracht van een woning. Met al deze zaken helpt Schonck, Schul & Compagnie u graag bij de aankoop van uw droomhuis.Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2