Aankoopmakelaar in Breda

Bij de aankoop van een woning staan wij u als NVM aankoopmakelaar in Breda graag bij. Doordat wij dicht bij het vuur zitten bent u via ons als eerste op de hoogte van die ene woning van uw dromen. Wij zorgen ervoor dat u in dit ingewikkelde proces op een professionele manier wordt begeleid. Er komen bij de aankoop van een woning veel zaken op u af. Hoe reëel is de gestelde vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden en zo ja, welke? Is de woning bouwkundig in orde? Wij als aankoopmakelaar in Breda weten raad!

Gratis aankoopadviesgesprek aanvragen

Woning aankopen Breda en omgeving

Om al deze vragen te kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat u zich bij de aankoop van een woning laat bijstaan door specialisten, zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie kunnen u daarbij op alle gebieden adviseren. Er zijn maar weinig makelaarskantoren waar u zoveel specialistische kennis onder één dak vindt. Met eigen mensen die bouwkundig en juridisch geschoold zijn kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn. Laat dat ene droomhuis niet aan u voorbij gaan!

Gratis aankoop adviesgesprek

Caroline heeft  haar carrière als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist verruild voor een carrière in de makelaardij. In korte tijd heeft zij zich weten te certificeren als kandidaat-makelaar en houdt zich bezig met zowel aankoop als verkoop. Gedreven gaat zij te werk om tot een maximaal resultaat te komen, hierbij komt haar juridische vastgoedkennis zeer goed van pas!

Vraag gesprek aan

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2