Aankoopmakelaar in Breda

Bij de aankoop van een woning staan wij u als NVM aankoopmakelaar in Breda graag bij. Doordat wij dicht bij het vuur zitten bent u via ons als eerste op de hoogte van die ene woning van uw dromen. Wij zorgen ervoor dat u in dit ingewikkelde proces op een professionele manier wordt begeleid. Er komen bij de aankoop van een woning veel zaken op u af. Hoe reëel is de gestelde vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden en zo ja, welke? Is de woning bouwkundig in orde?

Gratis aankoopadviesgesprek aanvragen

Aankoopmakelaar in regio Breda

Wij als aankoopmakelaar in Breda weten raad. Door onze kennis van de regionale markt in en rondom Breda weten we precies wat er speelt en helpen we u van A tot Z. U hoeft zich nergens druk over te maken en gaat samen met ons de uitdaging aan. Naast Breda zijn wij o.a. actief in Ulvenhout, Dorst, Bavel en Teteringen.

Woning aankopen in Breda

Bij het aankopen van een woning adviseert Schonck, Schul & Compagnie u op alle gebieden. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Er zijn maar weinig makelaarskantoren waar u zoveel specialistische kennis onder één dak vindt. Met eigen mensen die bouwkundig en juridisch geschoold zijn kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn. Laat dat ene droomhuis niet aan u voorbij gaan!

Huidige woning verkopen?

Als aankoopmakelaar helpen we u met de aankoop van een nieuwe woning. Wilt u uw huidige woning verkopen, dan staan ook onze verkoopmakelaars voor u klaar. Wilt u meer weten over de aan- of verkoop van een woning in Breda en haar directe omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Gratis aankoop adviesgesprek

Oren naar een gratis aankoop of verkoop adviesgesprek? Voor NVM makelaar Tamara is haar werk haar hobby! Onderhandelingskracht, zorgvuldige timing, open communicatie zijn kernwoorden die Tamara typeren. Met Tamara versterkt het Schonck, Schul & Cie. team zich met een doortastende- en vasthoudende makelaar, die zich met haar positief gedreven instelling steeds optimaal inzet om voor onze klanten het beste resultaat te realiseren!

Vraag gesprek aan

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2