Aankoopmakelaar in Breda

Bij de aankoop van een woning staan wij u als NVM aankoopmakelaar in Breda graag bij. Doordat wij dicht bij het vuur zitten bent u via ons als eerste op de hoogte van die ene woning van uw dromen. Wij zorgen ervoor dat u in dit ingewikkelde proces op een professionele manier wordt begeleid. Er komen bij de aankoop van een woning veel zaken op u af. Hoe reëel is de gestelde vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden en zo ja, welke? Is de woning bouwkundig in orde? Wij als aankoopmakelaar in Breda weten raad!

Gratis aankoopadviesgesprek aanvragen

Woning aankopen Breda en omgeving

Om al deze vragen te kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat u zich bij de aankoop van een woning laat bijstaan door specialisten, zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De makelaars van Schonck, Schul & Compagnie kunnen u daarbij op alle gebieden adviseren. Er zijn maar weinig makelaarskantoren waar u zoveel specialistische kennis onder één dak vindt. Met eigen mensen die bouwkundig en juridisch geschoold zijn kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn. Laat dat ene droomhuis niet aan u voorbij gaan!

Gratis aankoop adviesgesprek

Speelt u met de gedachte om een huis te kopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis aankoop adviesgesprek aan bij onze aankoopspecialist Caroline. We maken graag tijd om te luisteren naar uw wensen en om u de juiste vragen te stellen. Zo halen wij er het maximale voor u uit! En als u ons iets wilt vragen, dan zijn we er. Ook buiten kantoortijden. U bent voor ons nummer 1!

Vraag gesprek aan

8,6

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,6.

Wat zeggen onze klanten

Bekijk alle referenties