Moeite met het vinden van een nieuwe woning? In deze krappe markt is een aankoopmakelaar essentieel

Thom van Ginkel geeft deze keer gericht advies voor het aankopen van jouw droomwoning!

Regelmatig krijg ik te horen dat geïnteresseerden niet meer op bezichtiging kunnen komen of dat er woningen voor de markt uit worden verkocht, dit klopt helaas. Met een aankoopmakelaar voorkom je dit soort situaties en heb je eerder kans op succes! En eerlijk gezegd… hier zitten vaak de pareltjes tussen!

Hoe gaan wij te werk ?

  • Op het moment dat een woning (binnen jouw zoekopdracht) wordt aangemeld, ontvang je direct een mailtje. Vind je de woning interessant? Neem dan z.s.m. contact op met ons kantoor. De woning is namelijk nog niet geplaatst op Funda, daarom plannen wij alvast een bezichtiging voor je in!
  • Ook krijg je toegang tot de vertrouwelijk aangemelde woningen die niet op Funda staan.
  • Daarnaast weten wij natuurlijk als eerste wat er in verkoop komt, ook dit willen we met je delen!

Maar zelfs een aankoopmakelaar kan in deze markt geen 100% slagingskans garanderen, daarom werken wij op basis van een ‘No cure No pay’ opdracht. Dit houdt in dat je pas hoeft te betalen wanneer wij daadwerkelijk een woning voor je hebben aangekocht. Het wordt dus pas in rekening gebracht wanneer je de sleutels van je nieuwe woning ontvangt. Je zit dus nergens aan vast!

Waar bestaat een aankooppakket dan uit?

  • Het zoeken naar de voor jou geschikte woningen uit het aanbod (inclusief vertrouwelijke objecten en panden die binnenkort in verkoop komen).
  • Het maken van afspraken voor bezichtigingen, begeleiding, professioneel en duidelijk advies over de woning. Want wij gaan uiteraard met je mee als jij de woning gaat bezichtigen.
  • Onderzoek doen naar juridische en bouwkundige aspecten (bestemmingsplan e.d.).
  • De prijsonderhandeling met verkopende partij.
  • Zorg dragen bouwkundige keuring inclusief rapport .
  • Assisteren en adviseren in de keuze van notaris en taxateur.
  • Controle alle juridische overeenkomsten/aktes zoals bijvoorbeeld de koopakte en de leveringsakte.

Kortom, wij nemen graag alles voor je uit handen!

 Heb je nog een eigen woning die verkocht moet worden?

Dan kunnen wij een zeer scherp tarief aanbieden inclusief de aankoop van jouw toekomstige woning. We beginnen direct met de zoektocht en zorgen ervoor dat je huidige woning verkoop klaar staat. Op het moment dat we jouw nieuwe woning hebben aangekocht kunnen we direct starten met de verkoop van je huidige woning. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles goed op elkaar aansluit!

Meer informatie en interesse? Neem dan contact op met Thom op 076 56 56 056 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2