Nice to meet you!

 

Hoi, aangenaam kennis te maken!

In deze rubriek stellen we wekelijks onze collega’s aan jou voor. We vragen wat het leukste is aan hun werk, wat ze nog meer bezig houdt en wat één van de favoriete plekken is in Breda of in de buurt. Deze week Rachel, makelaar nieuwbouw: ‘’Ik ben al bijna een jaar werkzaam bij Schonck, Schul en Compagnie. Met veel plezier vertel ik mensen iedere dag over de nieuwbouw woningen die wij verkopen. Eén van de dingen die ik hier zo leuk aan vind, is dat ieder nieuwbouwproject anders is en dus ook weer een compleet andere doelgroep aanspreekt. Meedenken met mensen hun visie en wensen voor een woning is iets waar ik veel energie uit haal. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden. Mijn favoriete plek om te wandelen is toch wel heel cliché het Markdal en het Mastbos. Ik houd van de Aziatische keuken en ben dan ook gek op de Tiger Club en Tante Lein om uit eten te gaan. Verder is het Ginnekenmarktje favoriet voor een koffie.‘’ Je kunt Rachel bereiken via 06-41117641.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2