Nice to meet you!

HOI, AANGENAAM KENNIS TE MAKEN!

In deze rubriek stellen we wekelijks onze collega’s aan jou voor. We vragen wat het leukste is aan hun werk, wat ze nog meer bezig houdt en wat één van de favoriete plekken is in Breda of in de buurt.

Deze week Yolanda, commercieel medewerker binnendienst Front-Office: ‘’Sinds afgelopen mei ben ik werkzaam bij SS&C. Ik vind de diversiteit het leukste. Het is hier namelijk nooit saai er is altijd reuring. Je moet goed kunnen schakelen en daar krijg ik energie van. Ik voel me hier dan ook erg op mijn plek. Samen met mijn collega Lisa, die sinds juli hier werkzaam is, zijn we een nieuw team voor de front-office. Buiten dat we het heel gezellig hebben met elkaar is het ook leuk dat we deze functie op onze manier kunnen invullen.

Verder zorg ik in mijn vrije tijd graag voor mijn gezin en wonen we in een heerlijk huis in de Ypelaar. In de weekenden koken we graag uitgebreid, Indisch is bij mijn mannen wel favoriet, om hier heerlijk ’s avonds van te genieten, met een lekker glaasje bij de openhaard. Verder vind je mij veel langs de velden van VV Baronie. Opgegroeid met een vader met een Baronie hart kreeg ik jaren later zelf een relatie met een nog grotere Baronie fan. Hierdoor stond ik destijds veel langs de lijn en doen we dit nu samen op zondag bij onze dochter die nu speelt in dames 1. Je kunt Yolanda bereiken via 076 565 6056.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2