Nice to meet you!

Hoi, aangenaam kennis te maken.

In deze rubriek stellen we wekelijks onze collega’s aan je voor. We vragen wat het leukste is aan hun werk, wat ze nog meer bezig houdt en wat hun favoriete plek is in Breda of in de buurt.

Deze week Ietjes Goossens, makelaar A-RMT

Sinds 1991 is Ietje werkzaam voor Schonck, Schul & Compagnie. Met haar jaren lange ervaring en uitgebreide netwerk in met name het hoger segment is Ietje een zeer waardevolle makelaar binnen ons team en niet meer weg te denken bij ons kantoor.

‘’Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam bij Schonck, Schul en Compagnie. Het leukste aan mijn werk is dat het elke keer weer anders is en dat ik steeds andere mensen ontmoet, zowel verkopers als kopers. Verder ben ik dol op interieur en dit is ook in ieder huis weer verschillend.

Als ik niet aan het werk ben pas ik graag op mijn vijf kleinzonen. Verder speel ik minimaal twee keer per week golf. Dit doe ik ook in de winter, maar niet als het regent. Het Markdal en Mastbos liggen op loopafstand van mijn huis en elke keer als ik hier ben, ben ik weer verrast hoe mooi het er is.‘’

Voor een oprecht en eerlijk advies ben je bij Ietje aan het juiste adres.  Je kunt Ietje bereiken via 06-53232714 of mail haar op i.goossens@schonckschul.com

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2