Nice to meet you!

Hoi, aangenaam kennis te maken!

Als je naar ons kantoor belt bestaat er een grote kans dat je onze vrolijke Lisa de telefoon aanneemt, zij houdt van doorpakken en is onze steun en toeverlaat in de binnendienst. Het opstellen van koopcontracten, brochures en het beheren van de agenda: Lisa ondersteunt onze makelaars in meerdere opzichten.

Ditmaal daarom in onze rubriek Nice To Meet You Lisa aan het woord;

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is toch echt wel de diversiteit, het ene moment ben je lekker creatief bezig door het maken van een brochure en het andere moment zit je diep in gedachten bij het maken van een koopakte. Maar ook juist het contact met klanten vind ik erg leuk, het aankopen of verkopen van een huis blijft altijd een bijzondere ervaring.

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de gezellige binnenstad van Breda. Als de zon schijnt ben ik vaak te vinden op het terras van de Suikerkist met een lekker drankje en om lekker een hapje te eten en een goede cocktail is Bobbi’s Bar toch wel mijn favoriete plek. Daarnaast houd ik zelf ook enorm van koken en deel ik dit graag met mijn familie en vrienden.

Heb je een vraag voor Lisa? Je kan haar bereiken via het algemene nummer 076 56 56 056 of via de mail op l.ooms@schonckschul.com

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2