Woning Tip Woensdag

Tips voor in de kerstvakantie

Voor je het weet is het alweer zover: de feestdagen staan voor de deur. De kerstvakantie is het perfecte moment voor gezellig thuis, bijkletsen met familie, cadeautjes uitpakken en de versiering opzetten. Maar mocht je dit op een punt in de vakantie allemaal al gedaan hebben dan heeft onze prachtige stad ook nog super veel te bieden. Wil je iets ondernemen in de vakantie dan zijn onderstaande activiteiten perfect.

Breda beschikt over veel activiteiten in de kerstperiode.

  • Zo is er prachtige sfeerverlichting in de binnenstad waar langs een lichtjes wandelroute is gemaakt. Stop onderweg bij één van de gezellige Bredase horeca zaken voor een warme chocomel of een ander lekker drankje.
  • Schaatsen kan ook op meerdere plekken. In Ulvenhout bij de Pekhoeve is er ‘’Ulvenhout on Ice’’ en kan jong en oud drie weken lang schaatsen. Ook zullen er op de schaatsbaan verschillende activiteiten zoals een Curlingtoernooi, Disco schaatsen en Apres Ski georganiseerd worden. Ook Prinsenbeek heeft een schaatsbaan genaamd WinterWonderBeek met allerlei winterse activiteiten.
  • Chassé Cinema heeft verschillende kerstfilm klassiekers op de planning staan die geweldig leuk zijn voor de hele familie.
  • Verder komt dé grootste indoor kermis naar Breepark. Een activiteit voor zowel jong als oud door de verschillende attracties zoals Mad Mill, autoscooters, trampolines en de Tea Cups.

Ook dit jaar heeft Breda weer een hoop te bieden rond de feestdagen. Wat ga jij doen?

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2