Nice to meet you!

Hoi, aangenaam kennis te maken.

Deze week in onze rubriek Nice To Meet You stellen wij Tamara voor.

Voor Tamara is haar werk haar hobby! Onderhandelingskracht, zorgvuldige timing, open communicatie zijn kernwoorden die Tamara typeren.

‘’Ik ben Tamara en woon, samen met mijn hondje, in het bourgondische Breda. Ik ben de trotse moeder van twee tienerzoons die op kamers wonen in Rotterdam.

Ik hou veel van mijn werk en ben dan ook altijd dol enthousiast om mensen op weg te helpen naar hun droomhuis in het mooie Breda. Ik ben een echt mensen-mens en hou ervan om een woning goed onder de aandacht te brengen.’’

Mijn andere grote hobby’s zijn paardrijden, kleding maken en klussen. Heerlijk creatief bezig zijn met mijn handen. Vooral de laatste hobby, het klussen, komt me als makelaar heel erg goed van pas. Zo ben ik goed op de hoogte van kosten en weet ik heel veel van het isoleren van een woning. ‘’

Bel Tamara gerust via 076-56 56 0 56 of stuur haar een mail via t.smit@schonckschul.com

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2