WONING TIP WOENSDAG

Een Aankoopmakelaar!

Dat makelaars huizen verkopen dat is redelijk bekend, maar de service waarbij makelaars een huis aankopen misschien iets minder. Wat doet een aankoopmakelaar nu eigenlijk precies en waarmee kan een aankoopmakelaar je helpen?

Allereerst helpt een aankoopmakelaar mee in je zoektocht naar jouw droomwoning. Doordat een makelaar iedere dag bezig is met woningen en in contact staat met andere makelaars is deze altijd tijdig op de hoogte van nieuw aanbod en kan dit gelijk aan je doorgeven.

Daarnaast helpt de aankoopmakelaar van het begin tot het eind met de aankoop van een woning. Dat begint zoals hierboven genoemd met het zoeken, maar de makelaar gaat ook mee naar bezichtigingen, voert de onderhandelingen, controleert de koopovereenkomst en kijkt mee tijdens de eindinspectie. Dit is allemaal super fijn, vooral als je het zelf spannend vind om bijvoorbeeld de onderhandelingen te voeren of (nog) niet zoveel kennis hebt van de woningmarkt. Dit is natuurlijk helemaal niet gek, vergeet niet dat een makelaar dag in, dag uit met dit soort zaken bezig is en de meeste mensen kopen maar een aantal keer in hun leven een huis. Jouw aankoopmakelaar zal altijd met je meedenken over de woning en of het een goede match is voor jouw woonwensen.

Heb je moeite met het vinden van jouw droomwoning, wil je graag wat van het werk van de aankoop van een woning uit handen geven of vind je het gewoon allemaal nogal overweldigend? Dan is een aankoopmakelaar een goede optie om te overwegen.

Wil je graag een vrijblijvend advies? Onze makelaars komen graag bij je langs, klik hier om contact op te nemen met een van onze makelaars of bel naar 076 56 56 056!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2