Assistent Controller

Schonck, Schul & Compagnie is een modern, dynamisch vastgoedbedrijf. Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor allerlei vastgoedvraagstukken. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd.

Schonck, Schul & Compagnie is voortdurend in ontwikkeling en groeit snel. Momenteel staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken we hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen. En daar hebben we jou bij nodig.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek  naar een enthousiaste en gedreven Assistent Controller (met HR affiniteit). Als Assistent Controller ben jij verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de controller en projectbegeleiders van onze dynamische vastgoedorganisatie. In deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Functie omschrijving:
Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van inkoopfacturen in de projectadministraties;
  • Voorstel tot wekelijkse betaling van inkoopfacturen;
  • Het verwerken van bankmutaties in de financiële administraties;
  • Diverse personeelsadministratie – HR werkzaamheden;
  • Het beheren en bewaken van de e-mail-box van de afdeling administratie: beoordelen ten aanzien van aard, belang en prioriteit van afhandeling;
  • Pro actief zorgen dat voor de financiële administratie alles op orde is;
  • (Mede) bewaken van de cash flow;
  • Bewaken van budgetten;
  • Andere voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie.

Zijn wij op zoek naar jou?
Je werkt als Assistent Controller met financiën en informatie, onderdelen van bedrijfsvoering die meetbaar en onmisbaar zijn. Daarom zijn competenties en eigenschappen als verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid een paar van de belangrijkste competenties waarover je moet beschikken als assistent controller. Het werk vormt immers de basis voor het financiële beleid van een organisatie. Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden. Prima beheersing van de Nederlandse taal en solide kennis van met name Microsoft Excel.

Onze voorkeur gaat uit naar een praktische doener met minimaal MBO opleiding en een aantal jaren werkervaring met projectadministraties.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij jou een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een spilfunctie in een gezellig,  jong en informeel team van een groeiend en succesvol bedrijf. Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een avontuurlijk bedrijf dat vol gas gaat; Never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit functieprofiel? Solliciteer dan meteen en stuur jouw cv en motivatiebrief naar personeelszaken@schonckschul.com

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over ons dan volgt eerst een kennismakings- gesprek en daarna een afrondend gesprek waarbij ook de arbeidsvoorwaarden nader worden besproken.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie bij onze organisatie, neem dan contact op met Bas Korving via telefoonnummer 076 56 56 056

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2