Assistent Controller

“Jullie verkopen toch huizen? Absoluut, in de basis verkopen we huizen.”

Maar voordat het zover is, zetten we de wereld letterlijk en figuurlijk op zijn kop!
Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken. Inrichting, ontwikkeling en herbestemming, om er maar eens enkele te noemen. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd. Nu staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen en dus hebben we jou erbij nodig.

Functie omschrijving:

 Vanwege het toenemende aantal projecten en de groei van ons bedrijf is onze afdeling Financiën per direct op zoek naar een Assistent Controller. In deze brede functie draagt jouw inbreng zowel inhoudelijk als operationeel bij aan het succes van de organisatie.

Als Assistent Controller ben jij verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de controller en projectbegeleiders van onze dynamische vastgoedorganisatie. In deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van inkoopfacturen in de projectadministraties;
  • Voorstel tot wekelijkse betaling van inkoopfacturen;
  • Het verwerken van bankmutaties in de financiële administraties;
  • Het beheren en bewaken van de e-mail-box van de afdeling administratie: beoordelen ten aanzien van aard, belang en prioriteit van afhandeling;
  • Pro actief zorgen dat voor de financiële administratie alles op orde is;
  • (Mede) bewaken van de cash flow;
  • Bewaken van budgetten;
  • Andere voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie.

Zijn wij op zoek naar jou?
Je werkt als Assistent Controller met financiën en informatie, onderdelen van bedrijfsvoering die meetbaar en onmisbaar zijn. Daarom zijn competenties en eigenschappen als verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid een paar van de belangrijkste competenties waarover je moet beschikken als assistent controller. Het werk vormt immers de basis voor het financiële beleid van een organisatie. Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden. Prima beheersing van de Nederlandse taal en solide kennis van met name Microsoft Excel.

Onze voorkeur gaat uit naar een praktische doener met minimaal MBO opleiding en een aantal jaren werkervaring met projectadministraties.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij een markt conforme salariëring. De voorkeur gaat uit naar een 40-urig dienstverband. Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een actieve en dynamisch organisatie dat vol gas gaat: never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde functie eisen, mail direct je motivatie en CV naar Evy de Baar: e.debaar@schonckschul.com of neem telefonisch contact met haar op via 076-56 56 056.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2