Bedrijfsmakelaar in Breda

Bedrijfsmakelaar in Breda gezocht? Bedrijfshuisvesting is een belangrijk onderdeel voor ons bedrijf. We richten ons op alle vormen van uitzonderlijke en gecompliceerde bedrijfsmakelaardij in en rondom Breda. Vastgoedmatige projecten met fiscale en juridische achtergronden, herontwikkelingsvraagstukken, bedrijfsverplaatsingen, allocatie studies, gecompliceerde beleggingsportefeuilles en meer. Alles wat moeilijk en gecompliceerd is prikkelt onze geest en maakt ons vastbesloten om uw casus tot een goed einde te brengen. Schonck, Schul & Compagnie is de bedrijfsmakelaar die u zoekt.

Neem contact op

Bedrijfsmakelaardij in Breda en heel Nederland

Schonck, Schul & Compagnie opereert als bedrijfsmakelaar niet enkel in Breda, maar in heel Nederland. Bedrijfsmakelaardij zonder grenzen. Want, als we ergens voor gaan dan gaan we er totaal voor. We werken binnen Breda, maar ook zijn we actief in West-Brabant, Nederland én ver daarbuiten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten in binnen- en buitenland kunnen wij u de oplossing bieden voor uw vraagstuk, zodat kansen maximaal benut worden. We nemen graag het voortouw, komen met passend advies en bij wederzijds akkoord start ons avontuur tot we het gewenste resultaat hebben bereikt!

Voor de ondernemers

Als ondernemer heeft u vaak te maken met gebruikelijke bedrijfshuisvesting, verhuur en bedrijfstaxaties. U kunt hier bij de reguliere BOG Makelaars in en rond Breda uitstekend terecht. Reguliere bedrijfsmakelaardij is niet iets waar wij onze focus op hebben liggen. Schonck, Schul & Compagnie zal u in dit kader dan ook altijd behulpzaam zijn in de keuze van doorverwijzing. Hiervoor kunt u dus ook bij ons als bedrijfsmakelaar in Breda terecht.

advies over bedrijfshuisvesting

Wilt u graag weten wat wij als bedrijfsmakelaar in Breda voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfshuisvesting? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Vraag gesprek aan

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2