Commercieel Projectontwikkelaar

 Commercieel Projectontwikkelaar – Ontwikkelingsmanager (40 uur)

Heb jij een gunfactor, ben je creatief en commercieel scherp? Dan zoeken wij jou!

De organisatie

Onze kennis, expertise en passie liggen in creatieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken. Inrichting, ontwikkeling en herbestemming, om er maar eens enkele te noemen. En dat beheersen we vrij aardig. Onbescheiden? Misschien, maar we zijn al jaren een sterk merk binnen het vastgoed en hebben mooie (prijswinnende) projecten gerealiseerd. Nu staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan de lancering van nieuwe initiatieven. Dat willen we doen met de beste mensen en dus hebben we jou erbij nodig.

Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en groeit snel. Schonck, Schul & Compagnie richt zich naast projectontwikkeling ook op (nieuwbouw)makelaardij en is daardoor een unieke speler, waarbij met name de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen een belangrijke drive voor onze groei is.

Functieomschrijving

Als Ontwikkelingsmanager ga je actief op zoek naar grondposities, transformatie-objecten en marktkansen om vanuit daar initiatieven te ontplooien. De ontwikkelingsmanager houdt van netwerken. Je bent, samen met de directeur Bouw en Ontwikkeling, goed bekend in de markt en weet wat er speelt in het West–Brabantse netwerk. Je ziet acquisitiekansen en mogelijkheden en weet hierop adequaat in te spelen.

De Ontwikkelmanager draagt zorg voor de aankoop van ontwikkellocaties, de eerste (concept) plannen en de financiële haalbaarheid daarvan. Daarnaast voert hij gesprekken met gemeentes en eventuele beleggers. Er is een team van deskundige collega’s beschikbaar die samen met jou de locatie verder kunnen ontwikkelen.

Je haalt het beste in mensen naar boven. Je verantwoordelijkheid ligt bij een aantal projecten en je doorloopt adequaat de planologische procedures in samenspraak met (overheids-) instanties. Je bewaakt de projectplanning, het budget, de kwaliteit en zorgt voor het meest optimale resultaat. Hierbij werk je intensief samen met je collega’s, gemeenten, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten en overige stakeholders.

Het einddoel van de Ontwikkelmanager is het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan per project. Daarna gaat het project binnen de organisatie over naar onze afdeling projectmanagement, die de projecten verder ontwikkelen.

Profiel

 • Een afgeronde HBO-opleiding (Vastgoed, Makelaardij of Bouwkunde) met een commerciële of commercieel-economische achtergrond.  Je bent een initiatiefrijke, zelfstandige, proactieve en ondernemende professional met meerdere jaren werkervaring in vastgoedprojecten bij een belegger of ontwikkelaar..
 • Een energiek persoon die snel invulling geeft aan kansen in de markt.
 • Daadkracht, gedrevenheid (passie) en doorzettingsvermogen
 • Een stressbestendige en flexibele instelling
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Assertief en durft zijn/haar eigen koers te varen
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Ons aanbod

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een goed salaris
 • Auto en telefoon van de zaak
 • Pensioenregeling
 • 30 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur)
 • Werken in een gezellig team
 • De mogelijkheid om te groeien en te leren
 • Het nodige plezier, hier vertellen wij graag meer over

Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een avontuurlijk bedrijf dat vol gas gaat in een positief veranderende markt van het vastgoed. We hebben de komende jaren veel in petto en zoeken daarbij de mensen die het verschil kunnen maken.

Een aantal belangrijke referentieprojecten zijn

Landgoed De Klokkenberg – Breda
150 schitterende woningen en appartementen – in uitvoering

Galvanitasfabriek – Oosterhout
206 appartementen in combinatie met Leisure –  in voorbereiding

Costafiore Gardens – Estepona (Spanje)

35 appartementen inclusief 7 penthouses – in voorbereiding

Designhotel Nieuwstraat – Breda
Herontwikkeling van 5 rijksmonumenten naar een 5* hotel – gerealiseerd

Buitenplaats Marckhoek – Breda
15 woningen en 76 appartementen – gerealiseerd

Wagemakerspark – Breda
79 woningen en 103 appartementen – gerealiseerd

Enthousiast over de functie?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit functieprofiel? Solliciteer dan meteen en stuur jouw cv en motivatiebrief naar personeelszaken@compagnie.nl

Wil je meer weten over deze uitdagende functie bij onze organisatie, neem dan contact op met de heer Coen Plompen (Directeur Bouw- en Ontwikkeling) via telefoonnummer 076-5656056.

Zijn wij net zo enthousiast over jou als jij over ons dan volgt eerst een kennismakings- gesprek en daarna een afrondend gesprek waarbij ook de arbeidsvoorwaarden nader worden besproken.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2