Huis te koop Ginneken

Zoekt u een NVM makelaar in Breda? Bij Schonck, Schul & Compagnie, gevestigd aan de Fatimastraat, kunt u terecht voor de aan- of verkoop van woningen, financieel advies of professionele woningtaxaties. Wij verkopen woningen in Breda gemiddeld binnen een korte tijd en dat maakt ons als verkoopmakelaar sterk. Bekijk ons actuele aanbod in Breda.

Een makelaar in Breda met tal van voordelen

Als makelaar in Breda en haar directe omgeving hebben we veel expertise. En dat zeggen we niet zomaar, want we zijn al sinds 1932 actief in Breda. We gaan geen uitdaging uit de weg en luisteren naar uw vraag of wens. Wij verzorgen altijd een plan op maat, geschikt voor uw situatie. Schonck, Schul & Compagnie heeft een uitgebreid portfolio en hecht waarde aan eerlijk en realistisch advies. Telt resultaat voor u, dan kunt u ervan uitgaan dat er een match is.

De stad Breda

Breda telt 180.000 inwoners en is daarmee de derde grootste stad van Noord-Brabant. Deze van oudsher belangrijke stad is volop in ontwikkeling op het gebied van cultuur, winkelaanbod, onderwijs, sport en gezondheidszorg. Belangrijke wijken zijn o.a. Ginneken, Blauwe Kei, Boeimeer, Sportpark 1 en 2, Ruitersbos, Overakker, Zandberg, Breda -Zuid en Breda Zuid-Oost. Ons kantoor ligt iets ten zuiden van het centrum en is zowel vanuit het centrum als de A27 makkelijk bereikbaar.

Huis verkopen of aankopen in Breda

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar voor het vinden van uw droomwoning kunt u bij ons terecht. Waar anderen de handdoek in de ring gooien, zetten wij een tandje bij. Uw NVM makelaar in Breda heeft u gevonden. Kennismaken is natuurlijk vrijblijvend. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar eerst bellen kan natuurlijk ook!

Schonck, Schul & Compagnie Makelaars Breda

Onze makelaars Paul Mol, Nicole van Poppel, Tamara Smit en Ietje Goossens staan tijdens het gehele proces persoonlijk aan uw zijde. Ze hebben een uitgebreid netwerk bestaande uit diverse partijen die verwant zijn aan de makelaardij zodat u weet waar u aan toe bent. Ook voor een makelaar in Bavel, Galder, Teteringen en Ulvenhout bent u bij Schonck Schul aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op

9.0
Bekijk alle referenties
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2