Nieuwbouw Ulvenhout

Bent u op zoek naar nieuwbouw in Ulvenhout? Onze nieuwbouwmakelaars helpen u graag verder.

Voordelen van een nieuwbouwwoning in Ulvenhout

  • Persoonlijker, in een nieuwbouwwoning kunt u alles zelf bepalen! In een oud huis blijft u klussen en verbouwen om alles naar wens te krijgen.
  • Onderhoudsarm, alles in uw nieuwe woning is splinternieuw, u hoeft niks op te knappen en de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm.
  • Duurzaam en gezond, duurzaam bouwen gaat niet alleen over een laag energieverbruik, maar ook over het gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu.
  • Slim investeren, de woning is volledig gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. Dat is nog eens lange termijn beleggen.

Over Ulvenhout

Ulvenhout is een dorp dat bij de gemeente Breda hoort. Ongeveer 1 kilometer ten zuidoosten vind je het dorp dat grenst aan de A58. Het dorp met ongeveer 5000 inwoners heeft een levendige hoofdstraat met diverse winkels. Ook kun je jaarlijks je hart ophalen bij diverse evenementen zoals de Voorjaarsmarkt, carnaval, kermis en nog veel meer.

Wilt u wonen in Ulvenhout?

Ziet u zichzelf al wonen in een nieuwbouwwoning in Ulvenhout? Neem dan direct contact op met één van onze makelaars.

Wij zijn onder andere actief als makelaar in BredaBavelTeteringenUlvenhout en Galder

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2