Schonck, Schul & Compagnie: uw Makelaar

Al vanaf 1932 zijn wij actief als NVM makelaar in Breda. Daardoor zijn we als de beste ingevoerd in ons marktgebied. Zowel bij de aankoop als de verkoop van uw huis beschikken onze gedreven en enthousiaste professionals over de juiste kennis en vaardigheden om van u een tevreden klant te maken. Wij zijn als makelaar in Breda aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM). Bij ons bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Makelaar Breda met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring kunnen we bouwen op een gevarieerd portfolio. Ook huizen die op het eerste gezicht moeilijk verkoopbaar leken, hebben wij weten te verkopen. Een eerlijk en reëel advies is hierbij essentieel. Het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs bij een verkoop via ons blijkt niet voor niets het kleinst, in vergelijking met andere makelaars in Breda.

Makelaar met onderscheidend vermogen

Met onze onderscheidende aanpak zetten wij ons graag in voor u. Daar waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat er bij ons een tandje bij. De uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. Kortom, een NVM makelaar in Breda en omgeving nodig? Schonck, Schul & Compagnie!

Neem contact op

Pascal Groenendijk – directeur makelaardij

Met een zeer brede vastgoedkennis is Pascal een echte allrounder te noemen. Pascal is al 13 jaar werkzaam in het vak en sinds april 2017 verantwoordelijk voor de woningmakelaardij bij Schonck, Schul & Compagnie. Met een persoonlijke, transparante en resultaatgerichte werkwijze gaat hij enkel voor het beste resultaat.

Neem vrijblijvend contact op