Schonck, Schul & Compagnie: uw Makelaar

Al vanaf 1932 zijn wij actief als NVM makelaar in Breda. Daardoor zijn we als de beste ingevoerd in ons marktgebied. Zowel bij de aankoop als de verkoop van uw huis beschikken onze gedreven en enthousiaste professionals over de juiste kennis en vaardigheden om van u een tevreden klant te maken. Wij zijn als makelaar in Breda aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM). Bij ons bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Makelaar Breda met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring kunnen we bouwen op een gevarieerd portfolio. Ook huizen die op het eerste gezicht moeilijk verkoopbaar leken, hebben wij weten te verkopen. Een eerlijk en reëel advies is hierbij essentieel. Het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs bij een verkoop via ons blijkt niet voor niets het kleinst, in vergelijking met andere makelaars in Breda.

Makelaar met onderscheidend vermogen

Met onze onderscheidende aanpak zetten wij ons graag in voor u. Daar waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat er bij ons een tandje bij. De uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. Kortom, een NVM makelaar in Breda en omgeving nodig? Schonck, Schul & Compagnie!

Neem contact op

nicole van poppel – register makelaar – taxateur nvm

Met een zeer brede vastgoedkennis is Nicole een echte allrounder te noemen. Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander en heeft een groot netwerk. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, het verbinden van mensen is haar kracht. Ze treedt kordaat op met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Voor een deskundig advies staat zij graag voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2