NVM Makelaar in Breda

Een NVM makelaar in Breda? Al vanaf 1932 zijn wij actief in Breda en haar directe omgeving. Daardoor zijn we als de beste ingevoerd in ons marktgebied. Zowel bij de aankoop als de verkoop van uw huis beschikken onze gedreven en enthousiaste professionals over de juiste kennis en vaardigheden om van u een tevreden klant te maken. Wij zijn als makelaar in Breda aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM). Bij ons bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Meer weten over de mogelijkheden?

Makelaar in Breda met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring als makelaar in Breda kunnen we bouwen op een gevarieerd portfolio. Ook huizen die op het eerste gezicht moeilijk verkoopbaar leken, hebben wij weten te verkopen. Een eerlijk en reëel advies is hierbij essentieel. Het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs bij een verkoop via ons blijkt niet voor niets het kleinst, in vergelijking met andere makelaars in Breda. We gaan altijd voor het beste resultaat. En hier haalt u natuurlijk weer je voordeel uit.

Makelaar met onderscheidend vermogen

Met onze onderscheidende aanpak zetten wij ons graag in voor u. Daar waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat er bij ons een tandje bij. De uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. Kortom, een NVM makelaar in Breda en omgeving nodig? Schonck, Schul & Compagnie!

Waarom een NVM Makelaar?

Een gerenommeerde NVM makelaar in Breda, dat is wat we zijn. Dit houdt in dat we aangesloten zijn bij de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Hierdoor bent u verzekerd van meer expertise. Een NVM Makelaar weet risico’s te herkennen, heeft meer overzicht van de lokale woningmarkt ten opzichte van een reguliere makelaar en weet als geen andere welke huizen er op de markt komen. Alles van A tot Z wordt voor je regelt. Kortom, meer zekerheid en betrouwbaarheid.

nicole van poppel – register makelaar – taxateur nvm

Met een zeer brede vastgoedkennis is Nicole een echte allrounder te noemen. Als echte Bredase kent zij de markt als geen ander en heeft een groot netwerk. Huizen verkopen en aankopen is haar passie, het verbinden van mensen is haar kracht. Ze treedt kordaat op met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Voor een deskundig advies staat zij graag voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2