Project Assistent (40 uur) – Schonck, Schul & Compagnie

Als Project assistent bij Schonck, Schul & Compagnie ben jij verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de directeur en projectbegeleiders van onze dynamische vastgoedorganisatie. In deze veelzijdige functie werk je naast de eerder genoemde nauw samen met collega’s en het projectontwikkelingsteam. In deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Functie omschrijving:
Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Het bewaken van actiepunten en het belang van zaken inschatten, deze tussentijds onder de aandacht brengen bij de directeur en toezicht houden op de opvolging hiervan
  • Het zorgdragen voor het tijdig afhandelen van vragen, acties en signalen vanuit zowel de directie als de rest van de organisatie
  • Het beheren en bewaken van de e-mail-box en agenda van de directeur: beoordelen ten aanzien van aard, belang en prioriteit van afhandeling
  • Pro actief zorgen dat voor de directeur en binnen de organisatie alles op orde is
  • Ondersteunende taken op het gebied van P&O
  • Het redigeren en opstellen van correspondentie aan de hand van concepten/globale aanwijzingen over inhoud

Zijn wij op zoek naar jou?
We zijn voor deze rol op zoek naar een hands-on teamplayer met hart voor de zaak en woonachtig in gemeente Breda of in de directe omgeving. Een organisatie talent met een proactieve en flexibele houding met goede sociale antennes en die daar binnen de organisatie raad mee weet. Het is daarbij belangrijk dat je empathisch en initiatiefrijk bent en vooral heel snel kan schakelen. Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden. De bedrijfscultuur is een belangrijk onderdeel voor de directeur en hij zoekt iemand die deze cultuur mede bewaakt en in stand houdt. Prima beheersing van de Nederlandse taal en solide kennis van Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Onze voorkeur gaat uit naar een praktische doener met minimaal HBO opleiding en werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij een markt conform salariëring. De voorkeur gaat uit naar 40 uur dienstverband. Binnen ons kantoor is er naast hard werken ook ruimte om onze successen te vieren. Dat vinden we, met de nodige Brabantse gezelligheid, heel belangrijk. Wij zijn een actieve en dynamisch organisatie dat vol gas gaat: never a dull moment.

Enthousiast over deze functie?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde functie eisen, mail direct je motivatie en CV naar Frans Claessen, f.claessen@schonckschul.com of neem telefonisch contact met hem op via 076-56 56 056. Graag ontvangen wij je reactie voor 1 april a.s.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2